Samsun'da bir kişinin ATM'den çektiği emekli maaşı makinede unutulunca, saniyeler içinde arkasında bekleyen kimliği belirsiz şahıs tarafından çalındı.
Olay, Samsun'un İlkadım ilçesi İlyasköy Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 62 yaşındaki Hüseyin Saltuk, bir bankanın ATM'sinden emekli maaşını çekmek istedi. Maaşını çekmek için işlem yapan Hüseyin Saltuk, amcasının cenazesi nedeniyle dalgınlığı sonucu banka kartını cihazdan aldı ancak 2 bin lira emekli maaşını almadan ATM'den ayrıldı. ATM'nin para verme haznesinden dışarı çıkan parayı, burada sıra bekleyen kimliği belirsiz bir kişi saniyeler içinde alarak kayıplara karıştı.
Bir saat sonra parayı almadığını fark eden Hüseyin Saltuk, ATM'nin yanına geldiğinde parasının olmadığını fark edince soluğu bankada aldı. İlgili bankanın şubesine giden Hüseyin Saltuk, bankanın güvenlik kamerası kayıtlarından parayı çektiğini ancak arkasından gelen bir kişinin saniyeler içinde parayı alıp gittiğini öğrendi. Parasını geri isteyen Hüseyin Saltuk, Samsun Adliyesine giderek savcıya şikayette bulundu. Saltuk, "Amcamın cenazesi vardı. Kafam bu yüzden çok dalgındı. İşlem yapıp banka kartımı aldım ancak parayı almadan gittim. Arkadan gelen bir kişi saniyeler içinde paramı çalıp gitti. Kendisinden şikayetçiyim. Parayı geri getirirse şikayetten vazgeçeceğim" dedi.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Tüm Yorumlar (6)
Maho61
5 yıl önceRamazan Kadir gecesinde belki bir gün sonra emekli birinin parasını çalmak nasıl bir millet haline geldiğimizin en güzel örneği. Bu milletin bu hale gelmesinde kimin dahli varsa Rabbimin laneti onların üstüne olsun
Sıradan Vatandaş
5 yıl önceDayı ne yaptın
Bilenbiri
5 yıl önceBenim babamın 30 sene önce kadir gecesi 20 peteği çalındı....!
Serkan
5 yıl önceHırsızın kadir gecesi mi olur , Hırsız hırsızdır, Allah'tan korksa parayı çalar mı ?
Deli Yürek
5 yıl önce10 yıl önce arkadaşımın arkadaşı arabamda €200.000 Euro unuttu ve benim arabamda unuttuğunu hatırlamıyordu bile. 200 km sonra eve geldiğimde farketmiştim ve hemen bildirdim parayı unuttuğunu. Bir gün sonra parasını geri verdim. Siz 2000 TL’ye muhtaçsınız. İnsan utanır o parayı alırken.
Hordogoplu
5 yıl önceMaho61 ... bak 30 sene önce de böyleymiş bilenbilir in dediği gibi yani değişmemiş hiçbirşey tıpkı senin beynin gibi. Ve kim bu milleti bu ülkeyi haçlılara satıyorsa rabbimin laneti onların üstüne olsun.