Şafak Sezer’den Kutsal Damacana sürprizi! Kızıyla kamera karşısına geçti

Şafak Sezer hikayesi ve oyuncu kadrosuyla bir döneme damgasını vuran Kutsal Damaca'nın yeni filmi için hazırlıkları sürdürdü.

Şafak Sezer’den Kutsal Damacana sürprizi! Kızıyla kamera karşısına geçti

Serinin dördün filmi ile ocak ayında beyaz perdeye dönecek olan Sezer, sürpriz bir detaya yer verdi. Daha önce Kolpaçino 3 Devre filminde birlikte kamera karşısına geçtiği kızı Irmak Sezer ile yeniden bir araya geldi. Irmak Sezer'in son hali ise olay oldu. İşte Şafak Sezer'in kızı Irmak Sezer....

Daha önce "Kolpaçino 3 .Devre" filminde kızı Irmak Sezer ile kamera karşısına geçen ünlü oyuncu, Kutsal Damacana 4 filminde de kızıyla birlikte oynayacak. 2016 yılında yayınlanan Kolpaçino'da 7 yaşında olan Irmak şuan tam 13 yaşında..Kızıyla poz veren Sezer, "Normalde oyuncular set zamanında hep ailesinden, çevresinden uzak kalmaktan şikayet eder, üzülürler. Kızım hep ekrandan beni izler, keyiflenirdi. Şimdi ikimize de sonsuza kadar kalacak bir anı oldu" diyerek mutluluğunu dile getirdi.

Irmak Sezer'in son hali ise sosyal medyanın gündemine oturdu..İşte Şafak Sezer'in kızı Irmak Sezer....

afak-sezer.webp

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Magazin