Ruslar Yusuf Yazıcı'nın peşini bırakmıyor! Transferi için devreye girdiler

Trabzonspor'a ikinci kez dönüş yapan Yusuf Yazıcı bekleneni veremedi ve sezon sonunda takımdan ayrılması büyük bir olasılık haline geldi.

Ruslar Yusuf Yazıcı'nın peşini bırakmıyor! Transferi için devreye girdiler

Yusuf Yazıcı, ikinci Trabzonspor döneminde bekleneni veremedi. Yetenekli oyuncu için CSKA Moskova devreye girerken, Yusuf Yazıcı için en iyi transfer ihtimali de Ruslar gibi duruyor.

Yeteneği ile oldukça dikkat çeken Yusuf Yazıcı, ikinci Trabzonspor döneminde bir türlü beklenen seviyeye ulaşamadı ve gözden düştü. 1 yıllığına kiralık olarak Karadeniz ekibine gelen Yusuf, sezon sonunda doğrudan Lille'e dönecek.

LİLLE'E DÖNECEK

Trabzonspor'daki müthiş ilk dönemi ile dikkat çeken ama daha sonra geldiği ikinci döneminde adeta kâbus yaşayan Yusuf, sezon sonunda Lille'e dönecek, ama orada da kalıcı olamayacak.

Yusuf yazıcı-4

Oyuncu, Fransız ekibinde sözleşmesinin son senesine girerken, Lille de zararını azaltmak istiyor. Zamanında 18.5 milyon euroya Yusuf'u alan Lille, oyuncuyu makul miktarlara yazın elden çıkarmayı düşünüyor ve en güçlü aday da Rus ekibi CSKA Moskova!

RUSYA'DA ÇOK İYİYDİ

2021-2022 sezonunun ara transfer döneminde CSKA Moskova'da kiralık olarak forma giyen Yusuf, ligde 10 maça çıkmış ve 8 gol atmıştı! Bu performanstan çok etkilenen CSKA, oyuncuyu kalıcı olarak transfer etmek amacı ile satın alma opsiyonunu kullanmayı düşünmüş, lâkin Lille ile bonservis konusunda anlaşamamıştı.

RUSYA İHTİMALİ ARTTI

Milli oyuncu Fransız ekibinde sözleşmesinin son yılına gireceği için CSKA Moskova'nın eli artık daha güçlü ve transferi uygun bir mali zeminde bitirebilir. Ruslar, sezon sonunda hem oyuncunun menajeri Adem Cebeci hem de Lille Kulübü ile masaya oturacak ve sıkı bir pazarlık süreci başlatacak.

YUSUF DA İSTİYOR

6 ay oynadığı CSKA Moskova'da büyük izler bırakan Yusuf Yazıcı, Rusya'da oynamaya sıcak bakıyor. Hücum oyuncusu, ayrıca burada kendini tekrar bulacağını da düşünüyor. İki taraf için de makul görünen bu transferin, sezon sonunda netleşmesi bekleniyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler