| Keşfet
Rize Yayın tarihi: 27 Ağustos 2025 13:32 Güncellenme tarihi: 27 Ağustos 2025 13:32

Rize’de tepki çeken olay! Denize döktüler

Rize’de kimliği belirsiz kişiler tarafından denize dönülen ekmek, simit ve mısır ekmeği tepki çekti.

Rize’de kimliği belirsiz kişiler tarafından denize dökülen ekmek, simit ve mısır ekmeği kayıkhane sahiplerinin tepkisine neden oldu.

Rize'nin Eminettin Mahallesindeki Su Ürünleri Kooperatifine bağlı kayıkhanelerin bulunduğu limana gelen balıkçılar denizin üzerinde yüzen yüzlerce buğday ekmeği, çavdar ekmeği, mısır ekmeği, simit gibi unlu mamuller ile karşılaştı. Kimliği belirli kişi veya kişiler tarafından dökülen unlu mamulleri gören kayıkhane sahipleri duruma tepki gösterdi.

Geçtiğimiz yıllarda da çürümüş balıkların denize döküldüğünü hatırlatan Eminettin Mahallesi Su Ürünleri Kooperatif Başkanı Ali Köseoğlu, ekmeklerin denize dökülmek yerine hayvancılıkla uğraşan vatandaşlara verilebileceğini savunarak "Geçen sene palamut balığını çürütüp denize dökmüşlerdi. Şimdide ekmeği kamyonla denize döktüler.

Ayda 1 limanımıza kamyonla ekmek dökülüyor. Bu ekmekleri denize kim atıyor? Bunlara yazık değil mi? Bunları insanlara, hayvanı olanlara neden vermiyorlar?" dedi.

Kaynak: İHA

Yorumlar (0)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!