Rıdvan Dilmen'in yeni şampiyonluk iddiası

Rıdvan Dilmen'den bir şampiyonluk kehaneti daha geldi.

Rıdvan Dilmen'in yeni şampiyonluk iddiası

Ligin ilk haftalarında Beşiktaş'ı en büyük aday belirleyen, Dünya Kupası arası öncesi Fenerbahçe'nin rakiplerine fark atarak ipi göğüsleyebileceğini iddia eden Rıdvan Dilmen yine fikir değiştirdi. Ünlü yorumcu bu kez mayıs ayında 3-4 takımın yarışta olacağını belirtti.

Rıdvan Dilmen Fenerbahçe'nin Trabzonspor'a yenildiği maç sonrası bir kez daha şampiyonluk iddiası ortaya attı. Rıdvan Dilmen daha öncesi 2 tahmininden çark ederken bu kez 3-4 takımın ligin sonlarında yarış içinde olacağını belirtti.

RIDVAN DİLMEN'İN YENİ KEHANETİ OLAY OLDU!

Rıdvan Dilmen'den üçüncü kez şampiyonluk tahmini geldi. Fenerbahçe'nin Trabzonspor'a boyun eğdiği karşılaşmanın ardından konuyla ilgili konuşan Rıdvan Dilmen'in yorumları Türkiye gündemine oturdu.

ÖNCE BEŞİKTAŞ DEDİ

Rıdvan Dilmen eylül ayının ilk haftasında, Süper Lig'in henüz 5. Haftası oynanırken, şampiyonluğun en büyük adayı olarak Beşiktaş'ı göstermişti. "Şampiyonluk giderse bu Valerien Ismael yüzünden olur" diyen Rıdvan Dilmen, ilerleyen haftalarda bu görüşünden dönmüştü.

SONRA FENERBAHÇE FARK ATAR İMASINDA BULUNDU

Ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen, ekim ayının sonunda yaptığı açıklamada ise bu kez Fenerbahçe'yi şampiyonluğun en büyük adayı olarak göstermişti. Hatta Rıdvan Dilmen Fenerbahçe'nin rakiplerine fark atabileceğini ima etmiş ve geçtiğimiz sezonki Trabzonspor örneğini vermişti.

RIDVAN DİLMEN'İN SON ŞAMPİYONLUK İDDİASI

Rıdvan Dilmen ikinci iddiasından da vazgeçmiş gibi görünüyor. Trabzonspor'un Fenerbahçe'yi 2-0 mağlup ettiği maç sonrası konuyla ilgili bir kez daha kehanette bulunan Rıdvan Dilmen, bu kez mayıs ayında 3-4 takımın şampiyonluk yarışında olacağını söyledi.

TÜRKİYE GÜNDEMİNE OTURDU

Rıdvan Dilmen'in şampiyonlukla ilgili ligin belirli periyotlarında ortaya attığı bu iddialar futbolseverlerin de dikkatini çekti. Ünlü yorumcunun son tahmini, dev maçın ardından Türkiye'de en çok konuşulan konular arasında girdi.

(AKŞAM)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor