Renkli ve Canlı Makyaj Nasıl Yapılır?

Renkli ve canlı makyajlar yapmayı çok özledik! Şimdi bugüne kadar durduğumuz her şeyi yeniden oynatma zamanı.

Renkli ve Canlı Makyaj Nasıl Yapılır?

En sevdiğimiz renkli makyaj malzemelerini masanın üzerine çıkardık ve ayna karşısında renkli makyaj denemeleri yapmaya başlıyoruz.

Kusursuz bir baz hazırla Renkli makyaja başlarken yüzünü bir kanvas gibi düşün. Renklerin canlılığının ortaya çıkması için cildine mükemmel bir baz oluşturmalısın. Göz altına ve yüzünde aydınlatmak istediğin bölgelere Kapatıcı sürmelisin. kapatıcıyla koyu halkalarını gizleyebilir, yüzünü aydınlatıp kontür de yapabilirsin.

renkli-makyaj1.webp

Renkli göz makyajına başla Pembe, sarı, mor ve yeşil gibi canlı renk seçenekleri ile son derece yaratıcı göz makyajları yapmak mümkün. Birkaç rengi bir arada uygulayarak son derece canlı ve renkli bir göz makyajı elde edebilirsin. Maskara ile göz makyajını belirginleştir Renkli göz makyajın için çok uğraştın. Daha belirgin olması ve dikkat çekmesi için maskara sürmeyi unutmamalısın. Makyajını canlandır Ten makyajının daha canlı ve enerjik görünmesi için krem allıklardan yardım alabilirsin. Hayatımıza yeni giren likit - krem allıklar uzun bir süre bizimle kalacak gibi duruyor! Renkli ve canlı makyaj modellerine en çok pembe ve mercan tonlarındaki allıkları yakıştırıyoruz.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler