POMEM sınav sonuçları açıklandı! 29. Dönem Polis Akademisi POMEM sınav sonuçları 2023

2023 POMEM Sınav sonuçları Polis Akademisi Başkanlığı tarafından açıklandı. POMEM sınav sonuçları açıklandı! 29. Dönem Polis Akademisi POMEM sınav sonuçları 2023 ve tüm detaylar…

POMEM sınav sonuçları açıklandı! 29. Dönem Polis Akademisi POMEM sınav sonuçları 2023

Binlerce kişinin beklediği POMEM sınav sonuçları açıklandı. POMEM sınav sonuçları açıklandı! 29. Dönem Polis Akademisi POMEM sınav sonuçları 2023 ve bütün ayrıntılar bu sayfada…

POMEM sınav sonuçları açıklandı! 29. Dönem Polis Akademisi POMEM sınav sonuçları 2023

Binlerce polis adayı tarafından merakla beklenen POMEM sonuçları Polis Akademisi Başkanlığının yaptığı açıklama ile belli oldu. Sınav sonuçlarının açıklanması ile 9 Bin 600 lisans ve 2 Bin 400 ön lisans olmak üzere toplamda 12 Bin öğrenci alımı gerçekleştirildi. 

POMEM Sınav sonuçları Emniyet genel müdürlüğü ve Polis Akademisi Başkanlığının resmi internet sitelerinden yayınlandı. 

SINAV SONUÇLARI NASIL ÖĞRENİLİR?

29. Dönem POMEM sonuçları öğrenmek isteyenler Polis Akademisi Başkanlığı'nın resmi internet sitesi olan https://www.pa.edu.tr internet sitesi üzerinden vatandaşlık numaralarını ve E-Devlet şifreleri ile giriş yapmak suretiyle öğrenebilirler. 

SONUCUNUZU ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYIN!

POLİS AKADEMİSİNİN AÇIKLAMASI

Polis Akademisinin sonuçlara ilişkin yaptığı açıklamasında şu ifadelere yer verildi;

“29. Dönem POMEM Giriş Sınavı sonuçları açıklanmıştır. Adaylara sonuçlar, posta yoluyla veya diğer iletişim araçlarıyla bildirilmeyecek olup, resmi internet sitemiz üzerinden ilan edilen sonuçlar tebligat niteliğindedir.

Yedek planlamalara ilişkin sonuçlar da resmi internet sitemizde açıklanacak olup; yedek olarak planlanan adaylara posta yoluyla veya diğer iletişim araçlarıyla herhangi bir bildirimde bulunulmayacaktır. Bu nedenle sınav sonucunda yedek olarak belirlenen adayların yapılacak yedek planlamalar ile ilgili olarak resmi internet sitemizi takip etmeleri gerekmektedir. Tüm adaylara ilanen duyurulur."

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem