Plajda cirit müsabakası yapıldı

Belediye halk plajında Spor Dalları Federasyonu Başkanlığı'nın 2008 yılı faaliyet programı kapmasında gerçekleştirilen cirit müsabakasında, Kars Selim Çıplaklı Köyü Doğanpınar Atlı Spor Kulübü ile Malatya Yazıhan Atlı Spor Kulüpleri karşı karşıya geldi. M

Plajda cirit müsabakası yapıldı

Belediye halk plajında Spor Dalları Federasyonu Başkanlığı'nın 2008 yılı faaliyet programı kapmasında gerçekleştirilen cirit müsabakasında, Kars Selim Çıplaklı Köyü Doğanpınar Atlı Spor Kulübü ile Malatya Yazıhan Atlı Spor Kulüpleri karşı karşıya geldi.

Müsabakanın plajda gerçekleşmesi nedeniyle atlar zaman zaman zor anlar yaşarken, bazı atlar ise müsabaka sırasında devrildi. Çeşitmeli ve zevkli geçen müsabakada Kars Selim Çıplaklı Köyü Doğanpınar Atlı Spor Kulübü ile Malatya Yazıhan Atlı Spor Kulüpleri birbirlerine üstünlük kuramadı.
Müsabaka sonrasında Giresun Valisi Mustafa Taşkesen ve Giresun Belediye Başkanı Hurşit Yüksel, kulüp yöneticilerine kupalarını verdi.

Vali Mustafa Taşkesen, yaptığı konuşmada, Giresun'da böyle bir müsabakanın oynanmasından dolayı büyük mutluluk duyduklarını söyledi. Taşkesen, cirit kulüplerini Giresun'a davet ederek, bu sporun Türkiye'de daha fazla yaygınlaşması temennisinde bulundu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor