Perihan Savaş oğlu Savaş Zafer'i evlendiriyor

Oyuncu Perihan Savaş ve 9 Kasım 1995 tarihinde hayatını kaybeden meslektaşı Yılmaz Zafer'in oğlu Savaş Zafer, yeni yılda Melis Ketenci ile dünyaevine giriyor.

Perihan Savaş oğlu Savaş Zafer'i evlendiriyor

28 Mayıs'ta evlilik yolunda ilk adımı atan çiftin nişan töreninden kareler sosyal medyada gündem olmuştu. Perihan Savaş, kendisi gibi oyuncu olan Yılmaz Zafer ile evliliğinden dünyaya gelen 28 yaşındaki oğlu Savaş Zafer'in evleneceği için çok mutlu olduğunu söylemişti.65 yaşındaki sanatçı, "Kızım Melek Zübeyde’den üç tane torunum var. Yakın zamanda oğlumu evlendiriyorum. İnşallah ondan da bir torun bekliyorum. Nişan bitti, sıra düğüne geldi" ifadelerini kullanmıştı.

Geçtiğimiz yaz nişanlanan dijital içerik üreticisi Melis Ketenci ile işletmeci Savaş Zafer, ocak ayında dünyaevine girecek. Çiftin yakın dostları ile ailelerinin katılacağı düğün töreni Boğaz'da bir mekanda gerçekleşecek.

Genç çift, şu günlerde oturacakları evin dekorasyonu ile ilgilenirken, bir yandan da düğün için son hazırlıkları yapıyor. İkili, Savaş Zafer'in iş yoğunluğu nedeniyle balayını mart ayında yurt dışında yapacak.28 Mayıs akşamı evlilik yolunda ilk adımı atan, aileleri ve yakın dostlarıyla kutlama yapan ünlü çiftin nişan töreninden kareler sosyal medyada paylaşılmıştı.

Perihan Savaş da oğlunu ve müstakbel gelininin mutluluk pozunu, "Maşallah çocuklarıma" notuyla paylaşmıştı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Magazin