Paris'te Trabzon gecesi! 90 akülü sandalye sözü verdiler

Paris 61 Trabzon Derneği, Paris’te engelliler için bir gece düzenlediler ve 1 tır 90 adet akülü sandalye bağışlama sözünü verdiler.

Paris'te Trabzon gecesi! 90 akülü sandalye sözü verdiler

Paris 61 Trabzon Derneği, 3,5 aylık çalışma sonucunda,  20 Ocak 2023 tarihinde iki bin kişilik kapasiteli Espace Venise salonunda dünyanın bir çok ülkesinden ve şehrinden gelen hayırseverlerle buluştular. Salonu dolduran misafirler saat 18:00 dan sabah 02:30 a kadar tek yürek bu başarıyı kutladılar. 

Yoğun programına rağmen Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu da Paris’te gerçekleşen bu anlamlı geceye katıldı. 

Misafirler arasında T.C Paris Başkonsolosu Serdar Belentepe , Garges-les-Gonesse Belediye başkanı Benoit Jimenez,Trabzon Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Muharrem Çimşit ,Trabzon Belediyesi Strateji Geliştirme Daire Başkanı Zülfü Turan ,Trabzon Belediyesi Özel Kalem Müdürü Kadir Hatipoğlu, Trabzon Büyükşehir Belediyesi  Başkan Danışmanı Metin Güneş ,İyi Parti Vakfıkebir ilçe Başkanı Alpaslan Beşli, Meclis Üyesi - Başkan Danışmanı Emre Akgün,Trabzon Belediyesi Meclis Üyeleri : Ali Osman Çoban, Hüsnü Akkan ve Mehmet Tayar, Fransa’nın bir çok yerinden gelen STK başkanları ve yardımsever vatandaşlar da yer aldı.

Sunumunu ve tv çekimlerini Sevcan Cemtosun’un yaptığı bu anlamlı gece sinevizyon gösterimiyle başladı ardından protokol mensuplarının kürsü konuşmalarıyla devam etti. 

Paris'te Trabzon gecesi! Tekerlekli sandalye sözünü tuttular

Sponsorlara teşekkür plaketinden sonra engelli vatandaşlar için yapılan açık artırmada kıyasıya yarışıldı. 

Gece de Selçuk Balcı, Hüseyin Kağıt, Ali Tetik, Emre Alay, Enes Çabuk ve Soner Alıcı gibi sanatçılar sahne aldı.

Gecenin sonunda 1 tır 90 adet akülü sandalyenin Şubatın ilk haftası Trabzon Belediyesinin koordinasyonunda Paris 61 Trabzon Derneği Yetkilileri ve Atv Avrupa temsilcisi Sevcan Cemtosun tarafından Trabzon şehrinde engelli vatandaşlara teslim edileceğinin duyurusu yapıldı. 

Başkan Zorluoğlu ,Başkonsolos Belentepe ve geceye katılan herkes bu anlamlı organizasyonu yapan Paris 61 Trabzon Derneğini  tebrik ettiler.

WhatsApp Image 2023-01-27 at 16.06.01

WhatsApp Image 2023-01-27 at 16.06.02

WhatsApp Image 2023-01-27 at 16.06.02 (1)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem