Ortahisar'da bir çok sokakta üst yapı yenilendi

"Tarinin en büyük altyapı çalışması yapılıyor"

Ortahisar'da bir çok sokakta üst yapı yenilendi

Trabzon'da Ortahisar Belediyesi; Kemerkaya, Cumhuriyet ve İskenderpaşa mahallelerinde altyapı çalışmaları sona eren sokaklarda üst yapı çalışmalarını da tamamladı. Yapılan çalışmalar neticesinde Kemerkaya Mahallesi’nde; Küçük, Kulaç, Ebedi, Doğal, Küçük 1 Nolu Sokak, Eski Mektep Sokak, Kalaycıoğlu Sokak’ta; Cumhuriyet Mahallesi’nde; Cümle, Özüdoğru Sokak, Emekçiler ve Temel Sokak’ta; İskenderpaşa Mahallesi’nde ise, Türkoğlu Sokak’ta üst yapı çalışmaları tamamlandı. 

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Trabzon’da tarihin en büyük altyapı projesinin yapıldığını belirterek, şöyle konuştu: “Şehrimizde uzun süredir büyük çaplı altyapı çalışması yapılmamıştı. Bu anlamda TİSKİ’nin ve diğer kurumların yürütmüş olduğu altyapı projelerini şu ana kadar yapılan en büyük altyapı çalışmalarından biri olduğunu söyleyebiliriz. TİSKİ bir yandan içme suyu hatlarını yenilerken, diğer yandan da yağmur suyu kanallarını imal ediyor. TELEKOM da internet altyapı çalışmalarını tamamladı. Büyükşehir Belediyemiz de fiber boru hattını döşedi. Artık tekrar kazılmaya ihtiyaç duyulmadan TELEKOM ve EDAŞ gibi kurumlar bu boru hattı içinden kablolarını döşeyecek. Doğal olarak da bu çalışmalar tamamlandığında bozulan üst yapının da yeniden alınması gerekiyordu. Ortahisar Belediyesi olarak biz de yap-boz yapmamak için bu kurumların çalışmalarını tamamlamasını bekledik. Ve bütün altyapı çalışmaları tamamlandıktan sonra biz de üst yapı çalışmalarına başladık. Kemerkaya, Cumhuriyet ve İskenderpaşa mahallelerimizde altyapı çalışmaları sona eren birçok sokakta üst yapı çalışmaları da belediyemiz tarafından tamamlandı. Sokaklarımızda parke döşeme ve kaplama çalışmalarımızı tamamladık. Ve sokaklarımız uzun süre yeni bir çalışmaya ihtiyaç duyulmayacak şekilde yeniden düzenlendi.”  

Ortahisar'da bir çok sokakta üst yapı yeniledi

Ortahisar'da bir çok sokakta üst yapı yeniledi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
17 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler