Ordulu işçiden insanlık dersi! İçi dolu cüzdanı teslim etti

Ordulu temizlik işçisi, deprem bölgesinde bulduğu içi döviz ve altın dolu cüzdanı yetkililere teslim etti.

Ordulu işçiden insanlık dersi! İçi dolu cüzdanı teslim etti

Ordu'nun Altınordu Belediyesi'nde çalışan ve deprem bölgesinde görev yapan Eyüp Aksoy, içinde döviz ve altın bulunan cüzdanı yetkililere teslim etti.

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Adıyaman’da görev yapan Altınordu Belediyesi temizlik görevlisi Eyüp Aksoy, sokakta bulduğu için döviz, para ve altın olan cüzdanı polis ekiplerine teslim etti.

Depremin ilk gününden itibaren Altınordu Belediyesi ekipleri, Belediye Başkanı Aşkın Tören öncülüğünde yaraları sarmak için bölgede çalışmalarını sürdürüyor.

Adıyaman’ın Gölbaşı ilçesinde Atatürk Bulvarı üzerinde temizlik çalışmaları yürüten ekipte yer alan temizlik görevlisi Eyüp Aksoy, sokakta bulduğu ve içerisinde, çeşitli miktarlarda altın, döviz, Türk lirası ve kredi kartları bulunan cüzdanı polis ekiplerine teslim etti.

Polis ekipler, temizlik işçisi Eyüp Aksoy’a duyarlı davranışından dolayı teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel