Ordu’da SABİDER organizasyonu düzenlendi

Ordu’da Sağlık Birlik Derneği (SABİDER) eğitim ve seminer organizasyonu düzenlendi.

Ordu’da SABİDER organizasyonu düzenlendi

Sağlıkta Birlik Derneği(SABİDER) Ankara merkezli düzenlemiş olduğu eğitim ve seminerlerin bölgesel olarak yapılmasına devam ediyor. Daha önce Trabzon da yapılmış olan Doğu Karadeniz Bölgesi İstişare toplantılarının devamı Doğu Karadeniz Temsilci İsmail Hakkı Aydoğdu ve Ordu il temsilcisi Feyza Karadeniz’in organizasyonu ile Ordu’da düzenlendi. 

Toplantıya, Trabzon Sosyal Güvenlik Kurumu il Müdürü Erdem Akbay, Müdür Yardımcısı Abdurrahman Halcı, Ordu Sosyal Güvenlik İl Müdürü vekili Olgun Güler Trabzon Sağlık Sosyal Güvenlik Merkez Müdürü Ecz.Bircan Yazıcı, Müdür Yardımcısı Arzu Şanlı ve inceleyici doktorlardan Dr.Recai Alkurt katılmışlardır. 

Ayrıca yakın zamanda görevlerinden ayrılarak emekli olan Trabzon SSGM Müdürü A.Cengiz Nuhoğlu ve SGK Hizmet Sunumu Genel Müdürlüğü Sağlık Yazılımları Daire Başkanı N.Özlem Ergün’de toplantıya katılmışlardır.

Ordu’da SABİDER organizasyonu düzenlendi

Açılış konuşmasını yapan Trabzon Sosyal Güvenlik İl Müdürü Erdem Akbay hizmeti sunan ve hizmetin finansmanını sağlayan kurumların bu tür toplantılarla bir araya gelerek görüş alışverişinde bulunmasının hizmetlerin sağlıklı yürütülmesi noktasındaki önemine dikkat çekti. Sağlık hizmeti sunucularından gelecek olan öneriler ve taleplere her zaman açık olduklarını belirten Akbay, bu sayede ortak bir dil oluşturarak iş ve işlemlerin yürütülmesinde ciddi kolaylıklar sağlanacağını vurguladı. Karşılaşılan sorunlara mevzuatlar çerçevesinde çözüm yolları oluşturulabileceğini de ifade eden İl Müdürü Akbay, katılımcılara Sağlık Uygulama Tebliği ve Kurum uygulamaları hakkında bilgiler verdi.

Ordu’da SABİDER organizasyonu düzenlendi

Toplantı, Trabzon Sağlık Sosyal Güvenlik Merkez Müdürü Bircan Yazıcı, Müdür Yardımcısı Arzu Şanlı ve İnceleyici Doktorlarından Dr.Recai Alkurt‘nın sunumları ile devam edip soru-cevap bölümü ile sona erdi.

Ordu’da SABİDER organizasyonu düzenlendi

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel