Ordu'da oğlunu öldüren gelinini yaralayan adamın ilk ifadesi ortaya çıktı

Ordu'da tartıştığı oğlunu tabancayla vurup öldüren, gelinini de ağır yaralayan Y.O.'ın ifadesi ortaya çıktı.

Ordu'da oğlunu öldüren gelinini yaralayan adamın ilk ifadesi ortaya çıktı

Oğluyla aralarında fındık bahçeleri yüzünden tartışma çıktığını söyleyen Y.O., "Beni dövmeye kalkıştı. Belimdeki tabanca ile oğlum ve gelinimi ateş ederek vurdum" dedi.

Ünye ilçesinde tartıştığı oğlu K.O.'yu (57) tabancayla vurup öldüren, gelini E.O.'yu (50) ağır yaralayan Y.O. (95) çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Y.O.'nun ifadesi ile birlikte, acı olayın perde arkasında yaşananlar da ortaya çıktı.

"BİR GÜN ÖNCE BENİ DÖVDÜ"

Oğlunun kendisinden fındık bahçelerini istediğini iddia eden Y.O. ifadesinde şunları söyledi: "Oğlum fındık arazilerini benden istedi. Vermeyeceğimi söyledim. Bu yüzden tartıştık ve bir gün önce beni dövdü.

"YENİDEN DÖVMEYE KALKIŞTI, BELİMDEKİ TABANCA İLE VURDUM"

Olay sabahı oğlum ile gelinim kahvaltı yapıyordu. Ben de kahvaltıya oturacağım sırada oğlum yeniden beni dövmeye kalkıştı. Belimdeki tabanca ile oğlum ve gelinimi ateş ederek vurdum. Yaşanan olaydan dolayı üzgün ve pişmanım."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel