| Keşfet
Sosyal Gündem Resmi İlanlar
Ordu Yayın tarihi: 21 Mayıs 2026 16:33

Ordu’da sel felaketi! Evin içinden şelale gibi aktı

Ordu’nun Korgan ilçesinde etkili olan sağanak yağış sele neden oldu. Bir evin içerisinden geçerek balkondan caddeye akan sel suları büyük hasara yol açarken, heyelanlar nedeniyle bazı yapılar ve araçlar zarar gördü.

Ordu'nun Korgan ilçesinde etkili olan aşırı yağışlar sonucu sel suları bir evin içerisinde şelale gibi aktı.
Edinilen bilgiye göre, ilçenin Tepealan Mahallesi'nde etkili olan şiddetli sağanak, hayatı olumsuz etkiledi. İlçenin farklı noktalarında taşkınlar meydana gelirken, bir noktada ise ilginç bir görüntü oluştu. Olgun Cört'e ait evin içerisinden geçerek balkondan caddeye şelale gibi akan sel suları büyük hasara neden oldu. Yağışlarla birlikte bölgede heyelanlar da meydana geldi. İlçenin farklı noktalarında yaşanan toprak kaymaları sonucu bazı yapılar ve araçlar zarar gördü.

Şiddetli yağış nedeniyle oluşan sel, vatandaşları da tedirgin etti. O anlar ise vatandaşlar tarafından cep telefonu kameraları ile kaydedildi. Bölgede yağışın devam ettiği öğrenildi.

orduda-fda

Kaynak: İHA

Yorumlar (1)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

M
mevlt
1 ay önce

dere yataklarına ev yapılmamalı artık günümüzde.