| Keşfet
Sosyal Gündem Resmi İlanlar
Ordu Yayın tarihi: 12 Ocak 2026 08:35 Güncellenme tarihi: 12 Ocak 2026 08:49

Ordu'da okullar tatil mi? 12 Ocak Pazartesi Ordu'da okul var mı?

Ordu Valiliği, yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeniyle Akkuş ilçesindeki tüm eğitim kurumlarında 12 Ocak Pazartesi günü eğitime bir gün ara verildiğini açıkladı.

Ordu Valiliği, kar yağışı ve buzlanma riskine karşı alınan tedbirler kapsamında Akkuş ilçesinin tamamında eğitim ve öğretime 12 Ocak Pazartesi günü 1 gün süreyle ara verildiğini duyurdu.

Valilik tarafından yapılan açıklamada, ilçede faaliyet gösteren tüm resmi ve özel eğitim kurumları, özel eğitim ve rehabilitasyon merkezleri, özel eğitim kursları ile halk eğitimi merkezlerinde eğitime geçici olarak ara verildiği belirtildi.

Kamu çalışanlarına idari izin

Açıklamada ayrıca, olumsuz hava koşulları nedeniyle kamuda görev yapan hamile ve engelli personel ile çocuğu kreş ve ana sınıfına devam eden annelerin de aynı gün idari izinli sayılacakları kaydedildi.

Yetkililer, kar yağışı ve buzlanmanın oluşturabileceği risklere karşı vatandaşların dikkatli ve tedbirli olması gerektiğini vurguladı.

Kaynak: İHA

Yorumlar (0)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!