| Keşfet
Sosyal Gündem Resmi İlanlar
Ordu Yayın tarihi: 12 Temmuz 2022 15:14 Güncellenme tarihi: 06 Ocak 2026 13:19

Fatsa’da Arazi Meselesi Kanlı Bitti: Bir Ölü Bir Yaralı

Ordu’nun Fatsa ilçesinde yeni satın aldığı araziyi incelemeye giden Nurettin Erisoylu, yerin eski sahibiyle girdiği silahlı kavgada hayatını kaybetti, olayda bir kişi de yaralandı.

Olay, Ordu’nun Fatsa ilçesine bağlı Oluklu Mahallesi’nde sabah saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Nurettin Erisoylu daha önce A.Ç.’ye ait olan bir araziyi ihale yoluyla satın aldı. Satın aldığı taşınmazı yerinde incelemek amacıyla mahalleye giden Erisoylu ile arazinin eski sahibi A.Ç. arasında tartışma çıktı.

Silahlar Çekildi: Bir Kişi Hayatını Kaybetti

İkili arasındaki gerginliğin kısa sürede büyümesi üzerine taraflar yanlarındaki tabancalarla birbirlerine ateş açtı. Mermilerin isabet ettiği Nurettin Erisoylu, olay yerinde ağır yaralanarak hayatını kaybetti. Kavgada yaralanan diğer isim A.Ç. ise çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye gelen sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılarak hastaneye kaldırıldı.

Geniş Çaplı Soruşturma Başlatıldı

Yaralı A.Ç., önce Fatsa Devlet Hastanesi’ne, buradaki müdahalenin ardından ise Ordu Devlet Hastanesi’ne sevk edilerek tedavi altına alındı. Olay yerinde inceleme yapan jandarma ekipleri, bölgede geniş güvenlik önlemleri alırken cinayetle sonuçlanan kavgaya ilişkin soruşturma başlattı.

Yorumlar (0)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!