Ordu depremzedeler için başlatılan yakacak yardımı büyüyor

Ordu’nun Perşembe ilçesinde deprem bölgeleri için başlatılan yakacak odun yardım kampanyası büyüyor.

Ordu depremzedeler için başlatılan yakacak yardımı büyüyor

Ordu'nun Perşembe ilçesinde depremzedeler için seferber olundu. Belediye Başkanı Mustafa Sayım Tandoğan, ilk etapta 100 ton odun hazırlayıp bölgeye ulaştırmak için ekip ve vatandaşların çaba sark ettiğini söyledi.

Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve 10 ili etkileyen depremlerin ardından bölgelere yardımlar sürüyor. Perşembe Belediye Başkanı Mustafa Sayım Tandoğan, yaptıkları yardım çağrılarının ardından bölgeye tırlar ile çeşitli gıda ve ihtiyaç malzemelerinin gönderildiğini, şuanda ise yakacak odun kampanyası başlattıklarını kaydetti.

Ordu depremzedeler için başlatılan yakacak yardımı büyüyor

İlk etapta 100 ton odunun hazırlanıp çuvallanarak, deprem bölgelerine ulaştırılacağını kaydeden Belediye Başkanı Mustafa Sayım Tandoğan, “Bu hafta içerisinde deprem bölgesine gönderecek olduğumuz yakacak odun için 54 mahallemizden duyarlı bir şekilde bizlere ulaştırmalarını önemle rica ettik. Süreç devam ederken, Perşembe Belediyemize ait personellerimiz ve gönüllü vatandaşlarımız ile başlattığımız çalışmada odun kesme, parçalama ve çuvallama işlemine başlamış bulunmaktayız. Birinci etaptaki hedefimiz 100 ton hazırlayıp deprem bölgelerimize intikalini sağlamak. Odun göndererek kesme işleminde yardım eden, mahallelerimizden kesilmiş ve çuvallanmış şekilde bizlere ulaşmasını sağlayan tüm hemşerilerimize teşekkür ediyorum. 54 mahalle tek yürek ve tek bilek oldu” dedi.

Ordu depremzedeler için başlatılan yakacak yardımı büyüyor

Vatandaşların ve belediye ekiplerinin odun taşıma kesme ve çuvallama işlemi sürüyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel