Öne Çıkan Göz Makyajı Trendleri

Göz makyajı trendleri son dönemde son derece renkli ve parlak diyebiliriz. Artık makyaj günlük olarak ile giderek daha profesyonel hale geliyor.

Öne Çıkan Göz Makyajı Trendleri

Kontürler, allıklar, aydınlatıcılar derken günlük bir makyaj bile günümüzde aslında oldukça uğraş istiyor.Öne Çıkan Göz Makyajı Trendleri

1. Şekilli ve Renkli Eyelinerler

ekilli-ve-renkli-eyeliner.webp

Göz makyajı artık daha çok eyeliner ağırlıklı diyebiliriz. Renkli eyeliner ve şekilli eyeliner modelleri öne çıkan modellerden. Renkli modellerde farklı şekiller çizerek uygulanan göz makyajlarını daha öne sizler ile paylaşmıştık. Bunun dışında özellikle yıldız baskı eyeliner modelleri çok beğenildi ve trendler arasında yerini aldı.

2. Çiçek Baskılar

icek-baski.webp

Çiçek baskılar da öne çıkan göz trendleri arasında. Özellikle yılın öne çıkanlarına baktığımızda yıldızlar ile birlikte renkli baskıları da görüyoruz. Tırnak stickerı olarak da bilinen bul baskılar göz için de kullanılmaya başlandı ve bir süre hayatımızda olacak gibi görünüyor.

3. Yüz Taşları

yuz-taslari.webp

Yüz taşları bildiğiniz üzere göz makyajında çokça kullanılmaya başlandı. Özellikle şakaklara doğru uzanan ve göz kapaklarında da kullanılan yüz taşları farklı renk ve şekillerde kullanılabiliyor. Daha önceden gece makyajında kullanılan bu aksesuarlar artık göz makyajında ağırlıklı kullanılıyor.

4. Jel Simler

jel-slim.webp

Jel simler de göz makyajı ve yüz makyajının yeni furyası olarak karşımıza çıkıyor. Büyük pullara sahip veya minik pullara sahip modellerini bulabilmek piyasada mümkün.

5. Renkli Farlar

renkli-farlar.jpg

Renkli farlar da öne çıkan göz makyaj türleri arasında. Bildiğiniz üzere dumanlı göz makyajı çok uzun yıllar hayatımızda idi. Ancak artık dumanlı göz makyajı demode olup yerine bir kaç canlı rengin bir arada kullanıldığı far uygulamaları ön palana çıkıyor.Göz makyajı artık daha parlak daha renkli ve dikkat çekici diyebiliriz.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler