Ömer Yıldız'dan 18 Mart mesajı! "Sağlam bir inancın, sarsılmaz bir ruhun mirasçılarıyız"

Avrasya Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Ömer Yıldız, 18 Mart mesajında "sağlam bir inancın, sarsılmaz bir ruhun mirasçılarıyız" dedi.

Ömer Yıldız'dan 18 Mart mesajı! "Sağlam bir inancın, sarsılmaz bir ruhun mirasçılarıyız"

Avrasya Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Ömer Yıldız 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 108. Yıldönümü dolayısıyla bir yazılı mesaj paylaştı.

Yıldız mesajında “Çanakkale’de başarıya ulaşan ruh göstermiştir ki, dünyada bu milletin var oluş iradesini kıracak hiç bir güç yoktur. Çanakkale'de ortaya konulan bu sarsılmaz vatan sevgisi, bu millet olma bilinci en büyük zenginliğimiz, en büyük gücümüzdür. İnanıyorum ki o yüksek ruh, o millet olma şuuru ve o vatan sevgisi bu topraklar üzerinde ebediyen var olacaktır. Milletimiz, tarihin zorlu sınavlarından geçerek bugünlere ulaşmıştır. Millet olarak imkânsızlıklar içindeyken bile 'Çanakkale Geçilmez' dedirten sağlam bir inancın, sarsılmaz bir ruhun mirasçılarıyız. Türk askeri, tüm imkânsızlıklara rağmen, dünyanın egemen güçlerini bozguna uğratmış ve 1915'te tüm dünyaya, 'Çanakkale Geçilmez!' diye haykırmıştır. Bu büyük destanın yıl dönümünde, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bu güzel vatan için hayatlarını feda etmiş tüm kahramanlarımızı, aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz." ifadelerine yer verdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler