Ömer 10. Bölümde neler oldu? Ömer 11. Bölüm fragmanı

Star TV’de ekranlara gelen Ömer dizisi yeni bölümüyle ekranlara geldi. Ömer 10. Bölümde neler oldu? Ömer 11. Bölüm fragmanı işte detaylar…

Ömer 10. Bölümde neler oldu? Ömer 11. Bölüm fragmanı

Star TV’de izleyiciyle buluşan Ömer, kısa sürede çok sayıda izleyiciye ulaştı. Ömer 10. Bölümde neler oldu? Ömer 11. Bölüm fragmanı ve daha fazlası bu sayfada…

Ömer 10. Bölümde neler oldu? Ömer 11. Bölüm fragmanı

Yayınlanmaya başladığı günden itibaren hatırı sayılır bir izleyici kitlesine ulaşan Ömer Dizisi yeni bölümüyle ekranlara geldi. Selahattin Paşalı, Barış Falay, Gökçe Bahadır ve Merve Dizdar’ın başrollerinde yer aldığı Ömer’de yine önemli gelişmeler yaşandı. 

10. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Ömer, Nisa’yı restoranda gören Tahir’in öfkesinin önüne geçmeye çalışken olayları bu noktaya getirdiği için Gamze’yi suçlar. Nisa hakkındaki gerçekleri söyleyemeyen Gamze ve Ömer arasındaki imkansızlık giderek büyüyecektir.

Hakan'ın terk edip gittiğini ve çalışmak zorunda olduğunu ailesine söyleyemeyen Nisa, onların gözündeki güveni kaybetmenin acısını yaşar. Nisa'nın Gamze’den uzak durmasını isteyen Tahir ise çareyi Nisa'yı taşınmaya zorlamakta bulur. 

Süreyya’ya haksızlık ettiğinin farkına varan Ömer, onun gönlünü alır ve birlikte gelinlik bakmaya giderler. Süreyya, evlilik heyecanını doyasıyla yaşarken Tuna'dan gelen ani bir haberle sarsılır. Ömer’in bir kez daha kendisi yerine Gamze’yi seçmesi Süreyya’nın daha ciddi bir karar almasına yol açar. Karşısında kararlı bir Süreyya gören Ömer için artık bir seçim yapmak kaçınılmazdır.

Ömer 10. Bölümde neler oldu? Ömer 11. Bölüm fragmanı

11. BÖLÜM FRAGMANI

Ekranlara gelen yeni bölüm sonrasında herkes 11. Bölümde neler olacağını merak ediyor. Ömer dizisinin 11. Bölümünde neler olacağı ile ilgili fragman yayınlandı. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv