O Kız’ın yıldızı Erkan Petekkaya'nın oğlu Cem Cano 18 oldu! "

Petekkaya ailece yaptıkları kutlamadan görüntüler paylaşırken videoda Cem Cano'nun ifadeleri sosyal medyada gündem oldu.

O Kız’ın yıldızı Erkan Petekkaya'nın oğlu Cem Cano 18 oldu! "

O Kız dizisiyle izleyici karşısına çıkan Erkan Petekkaya oğlu Cem Cano'nun yeni yaşını kutladı. Cem Cano'yu görenler "Çocuğu utandırmışlar", "Çocuk pek memnun değil gibi" yorumlarında bulundu. O Kız dizisinde canlandırdığı Kadir karakteriyle izleyici karşısına çıkmaya devam eden Erkan Petekkaya'dan aile paylaşımı geldi.

erkan-petekkaya.webp

Erkan Petekkaya, 2003 yılında Didem Petekkaya ile dünyaevine girdi. Evliliklerinde 18 yılı geride bırakan Erkan Petekkaya ve Didem Petekkaya'nın Cem Cano adında bir oğulları var..Cem Cano'nun 18 yaşına girmesini kutlayan Petekkaya yemek yedikleri lokantada bir video çekerek paylaştı. Erkan Petekkaya'nın oğlunun çekingen halleri sosyal medyada dikkat çekti. Cem Cano'yu görenler "Çocuğu utandırmışlar", "Çocuk pek memnun değil gibi" yorumlarında bulundu. Ünlü oyuncu Erkan Petekkaya son dönemde O Kız'da canlandırdığı Kadir rolüyle oldukça beğeni topluyor. 2003'te Didem Petekkaya ile evlenen Erkan Petekkaya 2004 yılında baba oldu. Petekkaya çifti oğullarına 'Cem Cano' ismini verdi.

Daha öncesinde son Kırmızı Oda diziyle ekranlarda boy gösteren Erkan Petekkaya, Delikanlı Sadi karakteri ile beğeni toplamıştı. Oyunculuğu kadar özel hayatıyla da dikkat çeken Erkan Petekkaya, ailesiyle sık sık sosyal medyadan fotoğraflar paylaşıyor..O Kız dizisiyle adından söz ettiren Erkan Petekkaya'nın özel hayatı da merak ediliyor. Erkan Petekkaya'nın eşi Didem Petekkaya'nın aşk paylaşımı dikkat çekti.. Son olarak Erkan Petekkaya eşi Didem Petekkaya ile karesini paylaştı.Erkan Petekkaya'nın eşi Didem Petekkaya'nın pozlarına beğeni yağdı..

Petekkaya'nın duygulandıran notunu gören takipçileri 'Amin' yorumunu yağdırdı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Magazin