Norveç basını duyurdu! Trabzonspor’dan o transferde son atak

Transfer dönemini durgun geçiren Trabzonspor için Norveç basınından genç oyuncunun transferi hakkında flaş bir iddia geldi.

Norveç basını duyurdu! Trabzonspor’dan o transferde son atak

Norveç basını, Ola Brynhildsen konusunda Trabzonspor’un ısrarının devam ettiğini yazdı. Bordo-Mavililer’in hafta içinde son bir teklif yapacağı daha vurgulandı.

Brynhildsen için son atak
Molde forması giyen Ola Brynhildsen, 2 senedir gündemde. Norveç basını, geçtiğimiz hafta Trabzonspor’un satın alma opsiyonlu olarak 3.5 milyon Euro’luk bir teklif yaptığını yazmıştı. Bu rakamın Molde tarafından yetersiz bulunduğu vurgulanırken, TV2’de yer alan yeni haberde, BordoMavililer’in bir kez daha kapıyı çalacağı belirtildi.

Kulübüyle 1.5 sene kontratı kalan 23 yaşındaki yıldız isim, hem forvette hem de kanatlarda görev yapıyor. Haberde, Türkiye’de transfer döneminin 8 Şubat’ta sona erdiği hafta içinde yeniden görüşme olacağı vurgulandı. 2022’de ligde 19 maça çıkan Brynhildsen, 11 gol atarken, bu sezon Avrupa’daki maçlarda ise 11 mücadelede 5 kez rakip fileleri havalandırdı
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor