Nesrin Nas kimdir? Nesrin Nas kaç yaşında ve nerelidir?

Son dönemde siyaset üzerine yaptığı yorumlarla öne çıkan isimlerden biri olan Nesrin Nas merak ediliyor. Nesrin Nas kimdir? Nesrin Nas kaç yaşında ve nerelidir? İşte detaylar…

Nesrin Nas kimdir? Nesrin Nas kaç yaşında ve nerelidir?

14 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesinde siyaset arenası hareketli günler yaşıyor. Son dönemde siyaset üzerine yorumları ile öne çıkan isimlerden biri de Nesrin Nas oldu. Nesrin Nas kimdir? Nesrin Nas kaç yaşında ve nerelidir? Bütün ayrıntılar haberimizde.

Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesinde adaylar yavaş yavaş belli olurken TV programlarında siyasi gündem değerlendiriliyor. Bu programlara bağlanan isimleri önemli değerlendirmelerde bulunuyor. Bu isimlerden biri de Nesrin Nas. Nas yaptığı değerlendirmelerle de öne çıkıyor.

Nesrin Nas kimdir? Nesrin Nas kaç yaşında ve nerelidir?

NESRİN NAS KİMDİR?

Nesrin Nas (d. 1958 - Bünyan, Kayseri), Türk siyasetçi ve akademisyen. Anavatan Partisi'nin 5. genel başkanı. Marmara Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Ekonomi Bölümü mezunudur.

İngiltere'de Uluslararası Para Piyasaları ile ilgili etüt ve incelemeler yapmıştır. Türkiye'ye dönerek İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesinde Doktora Tezini vererek İktisat Doktora ünvanını almıştır. Haberler.com okumaya devam edin. Sizlere en doğru bilgileri tarafsız şekilde iletiyoruz.

13 Aralık 2003 tarihinde yapılan ANAP 8. Olağan Büyük Kongresi'nde, Nesrin Nas, 711 delegenin oyuyla Genel Başkan seçildi.

Nesrin Nas, evli ve bir çocuk annesi olup, İngilizce bilmektedir. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Biyografi