MÜSİAD'dan Ankara'ya çıkarma

Türkiye'nin genel konjoktürünün konuşulduğu görüşmelerin olumlu geçtiği bildirildi. MÜSİAD Genel Başkanı Ömer Cihad Vardan beraberinde MÜSİAD Trabzon Şube Başkanı Ahmet Sarı ve MÜSİAD Ankara Şube Başkanı Hüdaverdi Çakır ile birlikte öncelikli olarak Türki

MÜSİAD'dan Ankara'ya çıkarma
Türkiye'nin genel konjoktürünün konuşulduğu görüşmelerin olumlu geçtiği bildirildi.

MÜSİAD Genel Başkanı Ömer Cihad Vardan beraberinde MÜSİAD Trabzon Şube Başkanı Ahmet Sarı ve MÜSİAD Ankara Şube Başkanı Hüdaverdi Çakır ile birlikte öncelikli olarak Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu'nu ziyaret ettiler.

Son dönemde ki ekonomik gelişmelerin ve dünya finans piyasaların da ki çalkantının konuşulduğu toplantı da Türkiye'nin gelecek ekonomik vizyonu da tartışıldı. Günün anısına TOBB başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu MÜSİAD heyetine çeşitli hediyeler sundular.

Sonrasında MÜSİAD heyeti Merkez Bankası Başkanı Durmuş Yılmaz'ı makamında ziyaret ettiler. Para politikaları ve küresel krizin konu olduğu toplantıda karşılıklı olarak ülkenin revize edilebilir para politikaları hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

MÜSİAD heyeti daha sonrasında Hak-İş Genel Başkanı ve KESK Genel Başkanını makamında ziyaret ederek Türkiye'nin gelecek vizyonu ile ilgili toplantı gerçekleştirdiler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Ekonomi