MSB acı haberi duyurdu! 1 asker şehit

Milli Savunma Bakanlığı(MSB), Piyade Sözleşmeli Er Adem Avunan'ın Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde şehit olduğunu duyurdu.

MSB acı haberi duyurdu! 1 asker şehit

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Irak'ın kuzeyinde yaralanan ve bir süredir GATA'da yoğun bakımda tedavi gören Piyade Sözleşmeli Er Adem Avunan'ın şehit olduğunu açıkladı.

Milli Savunma Bakanlığı, Piyade Sözleşmeli Er Adem Avunan'ın şehit olduğunu duyurdu. Bakanlıktan yapılan açıklamada, "18 Şubat 2023 tarihinde Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde meydana gelen silah kazası sonrasında yaralanarak hastanede tedavi altına alınan kahraman silah arkadaşımız P. Söz. Er Adem Avunan, tedavi gördüğü hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak 7 Mart 2023 tarihinde şehit olmuştur" denildi.

MSB-acı-haberi-duyurdu!-1-asker-şehit

BAKAN AKAR'DAN TAZİYE MESAJI
Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar tarafından yapılan açıklamada ise "Kahraman silah arkadaşımız, 7 Mart 2023 tarihinde şehit olmuştur.

Kahraman şehidimize şahsım ve Milli Savunma Bakanlığı mensupları adına rahmet; kederli ailesine ve milletimize baş sağlığı dilerim" ifadelerini kullandı.Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık da "Kuzey Irak’ta yaralanan ve Ankara’da tedavi gördüğü hastanede şehit düşen P. Söz. Er Adem Avunan’a Allah’tan rahmet, ailesine başsağlığı ve sabır diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun" dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem