Ankaragücü'nde flaş istifa! Mağlubiyet sonrası kararını açıkladı

Süper Lig'in 23. haftasında Fatih Karagümrük ile oynanan ve 2-0 mağlup oldukları maç sonrası Ankaragücü teknik direktörü Ömer Erdoğan, istifa etti.

Ankaragücü'nde flaş istifa! Mağlubiyet sonrası kararını açıkladı

Süper Lig'de son 2 maçını kaybeden Ankaragücü'nde teknik direktör Ömer Erdoğan ile yollar ayrıldı.

Deneyimli hoca, Fatih Karagümrük'e 2-0 mağlup oldukları mücadelenin ardından görevi bıraktığını açıkladı.

Süper Lig'in 23. haftasında Fatih Karagümrük, deplasmanda Ankaragücü'nü 2-0 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından Ankara temsilcisinde sürpriz bir gelişme yaşandı.

"BAZI ŞEYLERİN DEĞİŞMESİ GEREKİYOR"
Mücadeleyi kaybeden Mke Ankaragücü'nde teknik direktör Ömer Erdoğan, karşılaşmanın ardından görevini bıraktığını açıkladı. Ayrılık kararını duyuran deneyimli hoca, "Maçla ilgili yorum yapmayacağım. Bugün görevimi bırakıyorum. Başta Faruk başkanıma, yönetim kuruluna teşekkür etmek istiyorum. Geldiğim günden bu yana Ankaragücü taraftarı bana inanılmaz destek verdi. Hepsinden Allah razı olsun. Ama bazı şeylerin değişmesi gerekiyor. Kulüp ve benim için hayırlısı olacağını düşünüyorum. Bu iyi bir takım, kenetlenmesi lazım. Taraftardan ricam takıma sahip çıkması." diye konuştu.

ANKARAGÜCÜ GALİBİYETE HASRET KALDI
Mücadelede Fatih Karagümrük'e galibiyeti getiren golleri 45+1. dakikada Diagne ve 65. dakikada penaltıdan Borini kaydetti. Bu sonuçla MKE Ankaragücü üst üste 2. mağlubiyetini yaşarken, İstanbul ekibi ise yenilmezlik serisini 7 maça çıkardı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor