Milli sporcu ve AK Parti Trabzon Milletvekili aday adayı Çebi: İnşallah 6 arkadaşımız orada olacak

14 Mayıs 2023’te yapılacağı kesinleşen cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem milletvekili seçimler öncesinde AK Parti Trabzon’da hareketli saatler yaşanıyor.

Milli sporcu ve AK Parti Trabzon Milletvekili aday adayı Çebi: İnşallah 6 arkadaşımız orada olacak

AK Parti Trabzon’da temayül devam ediyor.

Milli sporcu ve AK Parti Trabzon Milletvekili aday adayı Selçuk Çebi, Haber61’e değerlendirmelerde bulundu.

Sporculara yapılan desteklerden bahseden Çebi, açıklamalarında “14 Mayıs seçimlerimiz hem ülkemiz hem Trabzon’umuza hayırlı olsun. Buraya katılımlar da hala AK Parti’mizin ne kadar enerjik olduğunu gösteriyor. İnşallah 6 arkadaşımız orada olacak. Bunlar Cumhurbaşkanımızın onayı ve takdiriyle olacaktır. 

Biz öncelikle spor bakanlığının ve gençlere olan çalışmalarda hep görev yaptık. Bunlar bir anda meyve gibi değil ama uzun bir süreçte yetişiyorlar. Biz orada sporcu eğitim merkezlerimiz, sporcuları doğru alanlara yönlendirmeye çalışıyoruz. Verilen desteklerin haddi hesabı yok. Gençleri bir alana yönlendirip başarıya ulaşmasında katkımız olmuşsa ne mutlu bize.” ifadelerini kullandı.

Haber61 - Haber Servisi -

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler