Milletvekili aday adayı Ferhat Aksoy’un baş döndüren temposu! Rıfat Hisarcıklıoğlu ile de görüştü

Genel seçimler öncesinde AK Parti’den Milletvekili Aday adaylığını açıklayan iş Adamı Ferhat Aksoy yoğun bir tempoda çalışıyor.

Milletvekili aday adayı Ferhat Aksoy’un baş döndüren temposu! Rıfat Hisarcıklıoğlu ile de görüştü

Genel seçimler öncesi aday adayları başvurularını yaptılar ve çalışmalarına başladılar.

AK Parti’den 28. Dönem Trabzon Milletvekilliği için aday adaylığını açıklayan iş adamı Ferhat Aksoy yoğun bir tempoya girdi.

Aksoy Trabzon’da bir çok ziyaret gerçekleştirirken, Kahramanmaraş’a da gidip depremzede vatandaşlar ile de bir araya geldi.

ferhat Aksoy-3

Aksoy “Yapmış olduğum ziyaretler neticesinde görmüş olduğum karşılama için tüm dava arkadaşlarıma ve vatandaşlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bana gösterilen ilgiden oldukça memnunum. Bana bakarken, beni dinlerken insanların gözlerinin içinin güldüğünü görmek ne kadar doğru bir iş yaptığımın göstergesi diye düşünüyorum. Çok fazla tebrik telefonu ve mesajı aldım hepsine tekrar tekrar ayrı ayrı teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

ferhat Aksoy-4

Çalışmalarının arasında Kahramanmaraş’a gidip buradaki depremzedelerin acılarını da paylaşan Aksoy “Ülkemiz yüzyılın deprem felaketini yaşadı. On binlerce vatandaşımız hayatını kaybetti. Milyonlarca vatandaşımız depremden ilk derecede etkilendi. Bir nebze olsun bir vatandaşımızın yüzünde tebessüm oluşturabilirsek kendimizi mutlu sayıyoruz. Devletimiz tüm depremzedelerin yanında. İnşallah en kısa sürede tüm yardımlarla birlikte yeniden eski günlerine dönerler” temennisinde bulundu.

ferhat Aksoy-1

İş adamı ve 28. Dönem Trabzon Milletvekiliği için AK Parti’den Aday Adayı olan Ferhat Aksoy Trabzon’a gelen Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu ile de görüşerek“Bu ülkeye emeğiniz çok Allah sizlere sağlıklı uzun ömürler versin başkanım” paylaşımını yaptı.

ferhat Aksoy-11

ferhat Aksoy-12

ferhat Aksoy-10

ferhat Aksoy-14

ferhat Aksoy

ferhat Aksoy-3

ferhat Aksoy-5

ferhat Aksoy-6

ferhat Aksoy-8

ferhat Aksoy-9

ferhat Aksoy-7

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler