MHP Trabzon Milletvekili aday adayı Türedi’den Muhtarlar Konfederasyonu Genel Başkanı’na ziyaret

MHP Trabzon Milletvekili aday adayı Prof. Dr. Süleyman Türedi, Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Genel Başkanı Aktürk’ü ziyaret etti.

MHP Trabzon Milletvekili aday adayı Türedi’den Muhtarlar Konfederasyonu Genel Başkanı’na ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Trabzon Milletvekili aday adayı Prof. Dr. Süleyman Türedi, Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Genel Başkanı Bekir Aktürk’ü ziyaret etti.

Aynı zamanda Trabzon Muhtarlar Federasyonu Başkanı da olan Bekir Aktürk, Türedi’yi Ortahisar Muhtarlar Derneği Başkanı Adil Alemdağ ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte ziyaret etti. Türedi’ye çıktığı yolda başarılar dileyen Aktürk, “Sayın hocam milletvekili olarak ülkemize hizmet için bir yola çıktınız. Allah sizi bu kutsal yolda mahcup etmesin. 2019-2022 yılları arası pandemi döneminde büyük bir özveri ile görev yaptınız. Kentimizin ilk pandemi hastanesi olan Kaşüstü Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yönetici olarak milletimize ekibinizle birlikte büyük hizmetler yaptınız. İnşallah TBMM’de de ülkemize hizmetleriniz olacak. Yolunuz açık olsun” dedi.

MHP Trabzon Milletvekili aday adayı Türedi’den Muhtarlar Federasyonu Genel Başkanı’na ziyaret

MHP Milletvekili aday adayı Prof. Dr. Süleyman Türedi, misafirperverliği ve güzel dilekleri için Aktürk’e teşekkür ederek, “Çok severek çalıştığım kurumum Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi ise geçirdiğimiz çok sıkıntılı 2-2,5 yıllık pandemi dönemine ve bu dönemde birçok hedeflerimizi ertelemek durumunda kalmamıza rağmen adeta küllerinden doğmuş ve tekrar şehrimizin ve bölgemizin en güzide sağlık merkezi haline gelmiştir.

Şehrimiz için ve ülkemiz için yapabileceğimiz çok daha fazla şey var, bunun için yeterli donanım ve enerjimiz var. Geleceğin Türkiye’sini inşa etme sürecinde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Bilge Lider Sayın Dr. Devlet Bahçeli önderliğinde siz Trabzon’luları en iyi şekilde temsil edebilmek bu yola çıktım. Destek ve dualarınızı bekliyorum” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler