MHP Trabzon Milletvekili aday adayı Türedi gece gündüz sahada

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Trabzon Milletvekili aday adayı Prof. Dr. Süleyman Türedi, seçim çalışmalarına devam ediyor.

MHP Trabzon Milletvekili aday adayı Türedi gece gündüz sahada

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Trabzon Milletvekili Aday Adayı Prof. Dr. Süleyman Türedi, seçim çalışmalarına tam gaz devam ediyor.

Trabzon Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ndeki Başhekimlik görevinden istifa ederek MHP’den Milletvekili Aday Aday olan Prof. Dr. Süleyman Türedi ekibiyle birlikte Trabzon’u karış karış gezmeye devam ediyor.

Türedi, seçim çalışmalarına sabahın erken saatlerinde başlarken, her gittiği ilçede yoğun ilgiyle karşılanıyor. Ziyaretlerine MHP İlçe Teşkilatlarıyla start veren başarılı akademisyen dün, Vakfıkebir, Beşikdüzü ve Çarşıbaşı İlçe Başkanlıklarının tam desteğiyle güne başladı.

MHP Trabzon Milletvekili aday adayı Türedi gece gündüz sahada

YOĞUN İLGİYLE KARŞILANIYOR
Özellikle sağlık bürokrasisinde gösterdiği performansla camiada hayli takdir toplayan Profesör Doktor Süleyman Türedi, gün boyu sürdürdüğü esnaf ziyaretlerinin yanı sıra meslek odaları ve sağlık kurumlarından yoğun ilgi görüyor.

Bu anlamda Vakfıkebir Devlet Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Aydın Kant ile hoş bir sohbet gerçekleştiren Türedi, meslektaşından aldığı temenniler sonrasında TMMOB Orman Mühendisleri Odası ziyaretiyle güne devam etti.

Yönetimin daveti üzerine odayı ziyaret eden Türedi, oda üyesi ve aynı zamanda Milliyetçi Hareket Partisi Trabzon Milletvekili Aday Adayı Edanur Altuntaş’la birlikte Oda Başkanı Faruk Aksu ve yönetim kurulu üyelerinden aldığı destek ve başarı dilekleriyle yanlarından ayrıldı.

MHP Trabzon Milletvekili aday adayı Türedi gece gündüz sahada

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Seçim