Meral Akşener'in açıklamaları sonrası Kemal Kılıçdaroğlu'ndan ilk cevap

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 6'lı Masa'daki 5 partinin Cumhurbaşkanı adaylığı için Kemal Kılıçdaroğlu'nun adında mutabık kaldıklarını ve buna karşı çıktıklarını açıkladı.

Meral Akşener'in açıklamaları sonrası Kemal Kılıçdaroğlu'ndan ilk cevap

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener 6'lı masaya CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu adaylığı için rest çekti.

Akşener'in "Geldiğimiz noktada İYİ Parti bir kıskaca alınmış, dayatmaya mecbur bırakılmış, ölüm ve sıtma arasında bir tercihe zorlanmıştır'' açıklamalarının ardından CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'ndan ilk cevap geldi. Kılıçdaroğlu, "Hiç merak etmeyin bütün taşlar yerine oturacak" dedi.6'lı masa toplantısında CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığına karşı çıkan İYİ Parti lideri Meral Akşener GİK toplantısında açıklamalarda bulundu. "Geldiğimiz noktada İYİ Parti bir kıskaca alınmış, dayatmaya mecbur bırakılmış, ölüm ve sıtma arasında bir tercihe zorlanmıştır'' diyen Meral Akşener, Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'a adaylık çağrısında bulundu.

KİŞİSEL HIRSLAR TÜRKİYE'YE TERCİH EDİLDİ

Meral Akşener şu açıklamaları yaptı: 6'lı masanın son toplantısında anlayışa varıldı. Bu vesileyle anlamış olduk ki kişisel hırslar Türkiye'ye tercih edildi, kişisel ajandalar uğruna mübah sayılan milletin kazandığı büyük hakikate tercih edilmiştir.

Milletimizin ortak iyiliği için oturduğumuz bu masa, artık potansiyel tartışılabildiği bir ortak akıl platformu olmaktan çıkmış, tüm alternatiflerin kara listeye alınarak tek bir adayın tasdiki için çalışan bir noter masasına dönüşmüştür. Biz ne olursa olsun milletimize verdiğimiz her sözün arkasındayız. Ancak ne kumar masasında ne noter masasında olmayacağız.Cumhuriyetin yeni asrını göz göre göre hiç etmeyeceğiz. Milletimizin kazanma ümidini yok etmeyeceğiz. Türk milletinin iradesini bir kişinin 2 dudağı arasına bırakmayacağız. İnatla ve ısrarla ben değil biz diyeceğiz. Millet iradesine uzanan tüm dayatmaları yıkacağız.

KILIÇDAROĞLU'NDAN İLK CEVAP
Akşener'in açıklamaları sonrası CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan ilk cevap geldi. Kılıçdaroğlu, "Hiç merak etmeyin bütün taşlar yerine oturacak" dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem