Meral Akşener taburcu oldu!

Kalp rahatsızlığı yaşayan Meral Akşener taburcu oldu.

Meral Akşener taburcu oldu!

Yaşadığı kalp rahatsızlığı nedeniyle Hastaneye kaldırılan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, taburcu oldu.

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, dün akşam saatlerinde "kalp çarpıntısı ritim bozukluğu" rahatsızlığı nedeniyle hastanede tedaviye alındı. İYİ Parti yetkilileri, Meral Akşener'in sağlık durumunda endişe verici bir durum olmadığını söyledi. Akşener'in doktoru da "Genel Başkanımız bugün hafif bir çarpıntı şikayetiyle hastanemize başvurdu. Yapılan tetkiklerde bir problem saptanmamıştır. Hayırlısıyla yarın taburcu etmeyi planlıyoruz." dedi.

HASTANEDEN TABURCU EDİLDİ

Geceyi hastanede geçiren Akşener, saat 10.50'de taburcu oldu. Hastane çıkışı soru almayan Akşener, el sallayarak aracına binerek uzaklaştı.

"BU SÜREÇTE BİRAZ YORULDU, İSTİRAHAT EDECEK"

Konuyla ilgili sabah saatlerinde bir açıklama yapan İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, "Birazdan taburcu olacak. Soru cevap almayacak. Türkiye'nin çok ağır sorunları var. Başkanımızın sorumluluğu, ülkesine olan sevdası büyük. Karış karış ülkemizi gezen cesur insan bu süreçte biraz yoruldu istirahat edecek" ifadelerini kullandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler