İyi Parti'de Meral Akşener altılı masa toplantısına katılacak mı? Açıklama geldi

İYİ Parti Genel Başkanvekili Müsavat Dervişoğlu, Meral Akşener'in 6 Mart'taki toplantıya katılmayacağını açıkladı.

İyi Parti'de Meral Akşener altılı masa toplantısına katılacak mı? Açıklama geldi

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in "Görüş ve önerilerimiz kesin bir biçimde reddedildi. Bu aşamada 6'lı masa bir ortak akıl platformu olmaktan çıktı. Buna boyun eğmeyiz." diyerek altılı masayı terk etmesi siyaset gündemine oturdu. 

5 PARTİ PAZARTESİ GÜNÜ TOPLANIYOR
Akşener'in açıklamasının ardından Cumhuriyet Halk Partisi, Gelecek Partisi, Demokrasi ve Atılım Partisi, Saadet Partisi, Demokrat Parti liderleri pazartesi günü Saadet Partisi ev sahipliğinde tekrar toplanma kararı aldı. 

AKŞENER TOPLANTIYA KATILMAYACAK
İYİ Parti Grup Başkanvekili Dervişoğlu, yaptığı açıklamada Akşener’in 6 Mart’ta 5 muhalefet partisi tarafından gerçekleştirilmesi planlanan Liderler Buluşması’na katılım durumuna ilişkin, “Hayır, katılmayacak. 5 partinin lideri bugün toplandı, bir de onlara sorun. Zamanı gelince her şeyi konuşacağız” ifadelerine yer verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem