Trabzonspor Divan kurulu üyesi Ongan’dan kongre açıklaması "Bir bedel ödemesi gerekiyordu”

Trabzonspor Divan Kurulu üyesi Mehmet Ongan'dan Ümraniyespor maçı öncesinde Haber61 mikrofonlarına önemli açıklamalar geldi.

Trabzonspor Divan kurulu üyesi Ongan’dan kongre açıklaması "Bir bedel ödemesi gerekiyordu”

Trabzonspor Divan Kurulu üyesi Mehmet Ongan, kulübün Mayıs ayı sonuna kadar ödemesi gereken 31 Milyon Euro borç olduğunu belirterek “Bu sonuca varırken yanlış yapanların bedel ödemesi gerekiyordu, genel kurul kararı doğrudur” ifadelerini kullandı.

Ongan Haber61 canlı yayınında yaptığı açıklama şu ifadeleri kullandı:

Yaklaşık 1 ay önce ülkemizde gelişen deprem nedeniyle moralimiz çok bozuk. Bu moral bozukluğu ile ülkede alınan kararların yanlışlığı olabilir. Trabzonspor genel kurul kararı almıştır. Doğru veya yanlış alınmıştı. Trabzonspor tarafındayız. Başkan adayı tarafı tutmak durumunda değiliz.

Yönetim ile birlikte başkan arasında kırgınlık olmuş.

Bundan sonraki süreç kongre sürecidir.

Trabzonspor’un borcu yüksektir. Bundan sonraki yönetimin işi zordur.

Memleketin durumu herklesin gardını düşürdü sağlıklı düşünemiyor kimse. Öncelik transfer tahtasının kapanmaması.

Mayıs ayı sonuna kadar 31 milyon Euro ödeme var.

Yönetim bunu ödeyemeyeceğini düşündü ki yeni bir yönetim oluşturma düşüncesine girdi.

Durum sorgulanıyor ama sorgudan ekonomik çıkmaz çıkıyor.

Yeni Yönetim 15 milyon Euro sonra da 16 milyon Euro’yu gerek stat sponsorluğu ile bu rakamı ödeyeceğini taahhüt edecek ki gelecek. Ağaoğlu’nun genel kurul kararına imza attıktan sonra istifa etmesi üzmüştür. Keşke genel kurula kadar takımın başında kalsaydı.

Ben 15 milyon Euro ödenecekse genel kurulun genel kurulun Mayıs’a bırakılmaması doğrudur. Anlaşamayan bir yönetimin bu parayı ödemesi mümkün değildi.

 Şampiyonluk gelince hedefler yükseliyor.

Şampiyonluğa giderken alınan futbolcular ile şampiyonluk gelince yapılan transferin katkısı ortada. Bu transferlerin kulübe yükü ortada. Bu yanlışları yapanların bir bedel ödemeleri gerekiyordu. Bu kongre kararı da bu doğrultuda doğrudur.

Altyapıya gelirsek. Önceki sezonlarda transfer tahtamız kapandığında altyapıdan oyuncularla oynadık. Başarı ortadaydı. Ama ülkede bir gelenek var. Dışardan gelenler her zaman daha değerli oluyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor