Mehmet Ali Nuroğlu sessiz sedasız evlendi!

atv ekranlarında izlenme rekorları kıran Sen Anlat Karadeniz dizisindeki rolüyle hafızalara kazınan Mehmet Ali Nuroğlu'ndan güzel haber geldi.

Mehmet Ali Nuroğlu sessiz sedasız evlendi!

Başarılı oyuncu bir süredir birlikte olduğu Berrin Ağırbaş ile sessiz sedasız evlendi. 43 yaşında ikinci kez nikah masasına oturan oyuncu Mehmet Ali Nuroğlu'nun eşi Berrin Ağırbaş ile ilk karesi sosyal medyada paylaşıldı. İşte Mehmet Ali Nuroğlu'nun eşi Berrin Ağırbaş...

Yıllar önce rol aldığı Çemberimde Gül Oya ve Sen Anlat Karadeniz gibi dizilerdeki başarılı oyunculuk performansıyla hafızalara kazınan Mehmet Ali Nuroğlu'ndan güzel haber geldi. Mehmet Ali Nuroğlu 2011 yılında Çiçek Nuroğlu ile evlenmiş ikili sessiz sedasız boşanmıştı. Şimdilerde yeni versiyonu çekilen Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi"nde Yücel rolüne hayat veren Nuroğlu, bir süredir Berrin Ağırbaş ile ilişki yaşıyordu. İlişkilerini gözlerden uzak bir şekilde yaşayan ikili, bugün sessiz sedasız nikah masasına oturdu.

Nikah fotoğraflarını yayınladı
Nuroğlu nikaha gelen arkadaşlarının "Düğün günü" notuyla yayınladığı fotoğrafı paylaştı.

İşte Mehmet Ali Nuroğlu'nun eşi...

mehmet-ali-nuroglu-sessiz-sedasiz-evlendi.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Magazin