Meğer iki çocuğu varmış! Yaşını duyan şaştı kaldı

Çöp Adam’ın Tamer’i Engin Altan Düzyatan’tan özel çocuk açıklaması! Bakın 2 çocuk sahibi Engin Altan Düzyatan kaç yaşında?.

Meğer iki çocuğu varmış! Yaşını duyan şaştı kaldı

Çöp Adam dizisinde Tamer rolüyle izleyicisiyle yeniden buluşan başarılı oyuncu Engin Altan Düzyatan'ın partneri de Kiralık Aşk dizinde sempati toplayan ünlü oyuncu Elçin Sangu olmuştu. Dizinin yayınlanmasıyla ile Engin Altan Düzyatan'a dair tüm detaylar merak edilip araştırılmaya başlandı. 2014 yılında Neslişah Alkoçlar ile nikah masasına Düzyatan'ın bu evlilikten bir kızı bir de oğlu oldu. Ünlü oyuncu son olarak yaptığı çok özel çocuk açıklamalarıyla gündem oldu. Diğer taraftan Engin Altan Düzyatan'ın estetik olduğu iddiaları magazin gündemine bomba gibi düşerken oyuncunun yaşı da merak konusu oldu. Peki Engin Altan Düzyatan kaç yaşında? İşte oyuncuya dair tüm detaylar…

meger-iki-cocugu-varmis-yasini-duyan-sasti-kaldi-001.jpg

Çöp Adam dizisinin Tamer'i Engin Altan Düzyatan son zamanların dikkat çeken ünlüleri arasında yer alıyor.Şöhret dünyasının mutluluklarıyla parmak ısırtan çiftlerinden Engin Altan Düzyatan ile Neslişah Alkoçlar 2014'te 'iyi günde, kötü günde evet' demişti. Evliliklerinde 8. yıla gelen çiftin Emir Aras ve Alara ismini koydukları 2 çocuğu var. Engin Altan Düzyatan'dan dikkat çeken çocuk açıklaması geldi. Engin Altan Düzyatan kız çocuk ve erkek çocuk babası olmanın farkı ne? sorusuna verdiği yanıtla dikkat çekti. İşte ayrıntılarBaşrollerinde Engin Altan Düzyatan ile Elçin Sangu'nun yer aldığı Çöp Adam dizisi oyuncuları sosyal medyada ilgi odağı oldu. Seyircilerin merak ettiği isimlerin başında başarılı oyuncu Engin Altan Düzyatan geliyor.Çöp Adam'ın Tamer'i olarak ekranlara dönen Engin Altan Düzyatan'ın partneri ise Peri rolüyle Elçin Sangu olmuştu.

meger-iki-cocugu-varmis-yasini-duyan-sasti-kaldi-001.jpeg

Engin Altan Düzyatan özel hayatı ile hayranlarının markajında.Engin Altan Düzyatan, hem kariyeri hem de özel hayatıyla çok konuşuluyor. Engin Altan Düzyatan, Neslişah Alkoçlar ile 2014 yılında hayatını birleştirmişti.Evlilikleriyle magazin dünyasının parmakla gösterilen çifti mutluluklarını Emir Aras ve Alara adını verdikleri 2 çocuğuyla taçlandırmıştı.Engin Altan Düzyatan, Selim Soydan ve Hülya Koçyiğit'in torunu, Gülşah Alkoçlar'ın kızı olan Neslişah Alkoçlar ile sakin bir hayat sürüyor.İki çocuk babası olan Engin Altan Düzyatan'dan çok özel çocuk açıklaması geldi.Engin Altan Düzyatan kız çocuk ve erkek çocuk babası olmanın farkı ne? sorusuna bakın ne yanıt verdi... Engin Altan Düzyatan "Çocuklarına çok düşkün bir baba olarak söyleyebilirim ki ikisinin de keyfi ve hayatıma kattığı haz farklı. Kız çocuğunun nahifliğini, babaya olan aşkını içinde hissediyorsun gerçekten...Oğlum Emir'leyse aramızda çok yakın bir bağ var. İsteyen, düşleyen herkese nasip olsun. " dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler