Maxi Gomez tahmini gerçek oldu! 

Yıllardır Trabzonspor’u takip eden İhlas Haber Ajansı Trabzonspor Muhabiri Gökmen Şahin’in Maxi Gomez tahmini gerçek oldu.

Trabzonspor’un Fenerbahçe’yi 2-0 mağlup ettiği karşılaşma öncesinde stat önündeki canlı yayında Haber61’e değerlendirmelerde bulunan Gökmen Şahin, Uruguaylı oyuncu Maxi Gomez’in karşılaşmada gol atacağını tahmin etti. 

Maxi Gomez tahmini gerçek oldu! 

Şahin, “şuanda aklımdan böyle geçti. Gomez bu akşam bir şeyler yapacak gibi düşünüyorum. Ligin geri kalan kısmındaki performansını unutturacak gibi hissediyorum. Dünya Kupası’nda vurmuş olduğu toplar direkten dönmüştü. Belki bu akşam vuracağı toplar kaleye girecek diye düşünüyorum” dedi.

Maxi Gomez tahmini gerçek oldu! 

Maxi Gomez’in 61. Dakikada Trabzonspor’u 1-0 öne geçirdiği golü atması ve bordo mavililerin müsabakayı 2-0 kazanması sonrasında yeniden değerlendirme yapan Gökmen Şahin, “Gomez’e ayrı bir parantez açmıştım. Hazırlık kampındaki performansı, Samsunspor maçındaki performansı ile herkes Umut Bozok’u beklerken Abdullah Avcı Gomez’i ilk 11’e aldı. Bu benim içinden geçen bir duyguydu. Bu birikimin verdiği bir duygu yoğunluğuydu. Golden sonrada çok sevindik hep beraber. Güzel bir doğum günü hediyesi oldu.” dedi.

Haber61 - Spor Servisi - 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor