Masterchef Metin kimdir? Masterchef Metin kaç yaşında?

Masterchef yarışmacısı Metin kim merak ediliyor.

Masterchef  Metin kimdir? Masterchef Metin kaç yaşında?

Finalde büyük ödül için yarışacak olan Masterchef Metin kimdir, kaç yaşında, nereli? Masterchef Metin evli mi, burcu ne? Masterchef Metin kimin torunu, dedesi kim? Metin Yavuz kimdir? İşte, Masterchef Metin instagram hesabı ve detaylar...

Masterchef Metin kimdir? Masterchef yarışmacısı Metin kim merak ediliyor. Finalde büyük ödül için yarışacak olan Masterchef Metin kimdir, kaç yaşında, nereli? 

MASTERCHEF METİN KİMDİR?

Metin Yavuz 24 yaşında ve Bolulu'dur. Metin Yavuz 2019 yılında katıldığı Ulusal Genç Şefler Yarışması'nda birinci olmuştur. 2014 yılından beri aşçılıkla uğraşan Metin Yavuz Masterchef ilk turda 2 evet alarak bir üst tura çıkmıştı.

2. turda ise en iyi yemeği yaparak 3. tura yükselmişti. Metin Yavuz, Masterchef'te 1 Ağustos 2022 tarihinde 3. turda yarıştı. Masterchef 2022'de 1 Ağustos günü 3. tur yarışlarının ardından Metin Yavuz ana kadroya katılan ilk yarışmacı oldu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Magazin