MasterChef 2020 kazananı Serhat kimdir?

Serhat Doğramacı annesi, babası ve nişanlısı kimdir? Serhat Doğramacı aslen nerelidir? İŞTE SORULARINIZIN YANITI...

MasterChef 2020 kazananı Serhat kimdir?

MasterChef Serhat, yarışmanın en dikkat çeken isimleri arasında yer alıyor.  Yemekleri ve yarışmalardaki iddiası ile adından söz ettiren MasterChef 2020 yarışmacısı Serhat Doğramacı, yaklaşık 9-10 senedir aşçılık yapıyor ve geçen sezon Alican ve Batuhan'ı desteklediğini söylüyor. MasterChef 2020 şampiyonu Serhat oldu. Peki, MasterChef Serhat kimdir? MasterChef Serhat evli mi?MasterChef Türkiye yarışmasında yemekler ve yarışmacılar her hafta araştırılıyor. Yarışmanın izleyenleri tarafından MasterChef Serhat merak konusu oluyor. Bu yarışmacılardan olan MasterChef Serhat da gerek yemeklerdeki başarısı gerek iddiasıyla dikkat çekiyor. 23 yaşında olan MasterChef Serhat, "Ben gibi birisi varsa benim rakibimdir.” sözleriyle hedefini ortaya koyuyor. İşte, MasterChef Serhat ile ilgili ayrıntılar.

MASTERCHEF SERHAT KİMDİR?

MasterChef Türkiye'nin genç yarışmacı adaylarından Serhat Doğramacı, 23 yaşında ve aşçı. Yarışmaya İstanbul'dan katılan yarışmacı, yaklaşık 9-10 senedir bu mesleğin içinde olduğunu, MasterChef'in 2019 sezonu birincisi Cemre Uyanık'ı tanıdığını söyledi. ABD Utah'ta birlikte çalıştıklarını ancak onun çalışma şeklini beğenmediğini, Alican ve Batuhan'ı desteklediğini belirtti.MasterChef'te basit bir şekilde birinci olacağım diyerek iddiasını ortaya koyan Serhat Doğramacı, jüri üyelerinin karşısına tavada mühürlenmiş levrek, ızgara pancar, krema sosu ile çıktı. Üç jüri üyesinden de geçer not alan yarışmacı, düeollalara kalmaya hak kazandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler