Trabzonspor'un yıldızı Marc Bartra: Çok Mutluyum

Trabzonspor, evinde Fenerbahçe’yi 3-0 mağlup etti.

Haber61 - Spor Servisi -

Karşılaşma sonrasında konuşan Marc Bartra şu ifadeleri kullandı:

Çok mutluyum. Bugün belki 3 puan kazandık ama daha da önemlisi bunu yapabileceğimizi gösterdik. Milli takım arasında çalışma fırsatı gördük. Hocamızla birlikte çok iyi çalıştık ve sahada da iyi uyguladığımızı gösterdik.

İlk başta düşündüğümüz şey operasyonun oılmamasıydı ama koruyucu tedavi iyi sonuç vermedi. Hep birlikte yaptığımız toplantılarda bu ameliyatın olması kararını verdik. Hazırlık maçlarını kaçırdım belki ama bu maçlarda oynayıp bu maçları kazandığımız için çok mutluyum.

Bartra daha sonra yaptığı açıklamalarda "Çok çok mutluyum. Kazandığımız için değil nasıl kazandığımız için. Çok çok iyi kazandık. Kazanmaktan ziyade nasıl kazandığımız da önemli.

Vitor’un ve benim maçtan önce performans ile alakalı konuşmuştuk. Rakibimizin iyi hücumcuları vardı. Biz iyi bir iş çıkarırsak kazanacağımızı biliyorduk. İkimizin iyi bir iş çıkardığımızı söyleyebilirim. Takım olarak da iyi iş çıkardık.

Aslında taraftarı sorduğunuzda tüylerimiz diken diken oluyor. Taraftarımızla olduğumuzda neler başarabileceğimizi gösterdik. Onların her zaman bizim yanımızda olduklarını biliyoruz. Kazandığımızda onlara ne kadar mutlu edebildiğimizi biliyorduk.

Burun ameliyatımla ilgili olarak. Koruyucu bir yönetim ile halletmek istediğimiz bir yoldu. Ama o olmadı nefes almakta zorlandık. Ameliyat olduktan hemen sonra takıma katılmak istedim. Geri döndüğümüzde takıma katılamadım ama yaptığım bireysel çalışmalarla takıma katılmaya çalıştım. Elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Bu çalışmaların meyvesini alınca çok mutlu oluyoruz.

Trabzonspor’un hedefi her zaman en iyi olmak. Bir sonraki maç beklide en önemli maç olacak. Trabzonspor’da herkes en iyisini yapmaya çalışıyor. Önümüzdeki maç da en iyisini yapmaya çalışacağız." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor