Malatya'da 5.6'lık deprem!

Malatya'da 5.6 şiddetinde deprem meydana geldi.

Malatya'da 5.6'lık deprem!

AFAD'dan son dakika deprem açıklaması geldi. Malatya'da saat 12.04'te 5,6 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Merkez üssü Malatya Yeşilyurt'ta 5,6 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Deprem 6,96 km derinlikte gerçekleşti.

AFAD BAŞKANI'NDAN AÇIKLAMA
AFAD Başkanı Yunus Sezer, yaptığı açıklamada, "Malatya ilimizin Yeşilyurt ilçesinde meydana gelen 5,6 büyüklüğündeki deprem sonrasında, ekiplerimiz teyakkuz halindedir. Saha tarama çalışmaları devam etmektedir" ifadelerini kullandı.

TÜRKİYE BEŞİK GİBİ
Malatya dahil 11 ilde büyük yıkım yaratan Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Türkiye beşik gibi sallanıyor. Bölgede binlerce artçı sarsıntı meydana gelirken, bunların yanı sıra ise Hatay, Bingöl, Sivas, Niğde ve Konya'da farklı şiddette depremler meydana geldi. Son olarak bu sabaha karşı da Adıyaman, 5 büyüklüğünde bir depremle sallandı.

MEHMET ÇINAR: BABA KIZ ENKAZ ALTINDA
Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, yaşanan büyük depremin ardından açıklamalarda bulundu. Çınar yaptığı açıklamada, yıkılan binalar olduğunu ifade etti. Çınar, "Şu anda yıkılan bir binanın enkazının başındayım. Baba kız olduğunu söylediler." dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Şehirler