| Keşfet
Magazin Yayın tarihi: 14 Haziran 2010 16:18 Güncellenme tarihi: 14 Nisan 2026 00:17

Trabzonlu gazeteci yaralandı

Başbakan Erdoğan'ın Trabzon ve Rize'ye yaptığı gezi sırasında oldukça yoğun bir şekilde koruma duvarı oluşturulması dikkat çekti.Özel korumaların yanı sıra Emniyet ekipleri de Başbakanın gezilerinde kuş uçurtmadılar. Bu koruma kalkanı zaman zaman gazeteci

Başbakan Erdoğan'ın Trabzon ve Rize'ye yaptığı gezi sırasında oldukça yoğun bir şekilde koruma duvarı oluşturulması dikkat çekti.

Özel korumaların yanı sıra Emniyet ekipleri de Başbakanın gezilerinde kuş uçurtmadılar. Bu koruma kalkanı zaman zaman gazetecilere de zor anlar yaşattı.

Başbakanı takip etmekte olan Ajans Habertürk Trabzon muhabiri Ali Zengin, yanında koşarak geçtiği sivil polis aracının aniden kapıyı açması nedeniyle kapının yüzüne çarpması sonucu yaralandı.

Burnu yarılan Zengin'e ilk müdahale konvoyda bulunan ambulansta yapıldı. Zengin, daha sonra Trabzon Eğitim ve Araştırma hastanesine kaldırıldı. Burada kendisine 7 dikiş atılan Ali Zengin daha sonra taburcu edildi.

Yorumlar (0)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!