| Keşfet
Sosyal Gündem Resmi İlanlar
Magazin Yayın tarihi: 05 Şubat 2009 15:42 Güncellenme tarihi: 14 Nisan 2026 00:18

Sevinç ve hüznü bir arada yaşadı

Rize'de yerel bir gazetede çalışan Ahmet Çınar, babasının da katıldığı düğünle Raziye Tevetoğlu ile hayatını birleştirmenin mutluluğunu yaşarken, düğünden 3 gün sonra babasının ölümüyle sarsıldı. Rize'de basın camiasının sevilen isimlerinden olan Ahmet Çı

Rize'de yerel bir gazetede çalışan Ahmet Çınar, babasının da katıldığı düğünle Raziye Tevetoğlu ile hayatını birleştirmenin mutluluğunu yaşarken, düğünden 3 gün sonra babasının ölümüyle sarsıldı.

Rize'de basın camiasının sevilen isimlerinden olan Ahmet Çınar, 3 gün önce Rize'de yapılan ve babası Ali Çınar'ın da sevincine ortak olduğu düğünle Raziye Tevetoğlu ile hayatını birleştirdi. Düğünden 3 gün sonra 71 yaşındaki Ali Çınar, en küçük oğlunun da mürüvvetini gördükten sonra geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Ahmet Çınar ve ailesi, Ali Çınar'ın ölümüyle birkaç gün arayla sevinç ve hüznü bir arada yaşadı.

Yorumlar (0)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!