| Keşfet
Magazin Yayın tarihi: 14 Ağustos 2007 21:26 Güncellenme tarihi: 14 Nisan 2026 00:20

Emin Çölaşan Kovuldu

Eleştiri ile çamur atmanın aynı şey olduğunu sanan Hürriyet gazetesinin köşe yazarı Emin Çölaşan'ın yazılarına son verildi. Hürriyet, eleştirileri göğüslemek için ilginç bir adım attı.Hürriyet'in kıdemli yazarlarından Emin Çölaşan'ın yazılarına son verild

Eleştiri ile çamur atmanın aynı şey olduğunu sanan Hürriyet gazetesinin köşe yazarı Emin Çölaşan'ın yazılarına son verildi. Hürriyet, eleştirileri göğüslemek için ilginç bir adım attı.

Hürriyet'in kıdemli yazarlarından Emin Çölaşan'ın yazılarına son verildi. Haberi önce Kanaltürk Televizyonu Genel Yayın Yönetmeni Tuncay Özkan ekrandan duyurdu.

Tuncay Özkan'ın verdiği bilgiye göre, Çölaşan kendisini cepten telefonla aradı ve yazılarına son verildiğini açıkladı.


Yorumlar (0)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!