Macron'dan Türkçe paylaşım! Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmesinin detaylarını paylaştı

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yaptığı görüşmenin detaylarını sosyal medyadan Türkçe olarak açıkladı.

Macron'dan Türkçe paylaşım! Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmesinin detaylarını paylaştı

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la yaptığı görüşmeye ilişkin detayları Türkçe paylaşım yaparak açıkladı.

Fransa Cumhurbaşkanı Macron, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmesine ilişkin detayları Türkçe olarak resmi Twitter hesabından paylaştı.

Görüşmenin detaylarına ilişkin bilgi veren Macron, "Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Ukrayna’daki savaş hakkında görüş alışverişinde bulunduk. Ukrayna’nın kazanmasını sağlamak için desteğimizi daha da yoğunlaştırmalıyız. Saldırıdan vazgeçmesine yol açmak için de, Rusya üzerindeki baskıyı arttırmaya devam etmeliyiz." dedi.

Kahramanmaraş merkezli depremler sonrası Fransa'nın desteklerine de değinen Macron, "Türkiye’deki depremi izleyen saatlerde, sivil güvenlik güçlerimiz arama kurtarma çalışmalarına başlamıştı. Gölbaşı’ndaki sahra hastanemiz, hergün yüz yaralıya bakmaktadır. Tamamen seferber ve dayanışma içerisinde kalmaya devam ettiğimizi Cumhurbaşkanı Erdoğan’a teyit ettim." ifadelerini kullandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset