Kurtlar Vadisi'nin Polat’ı Necati Şaşmaz'ın son hali gündem oldu!

Kurtlar Vadisi dizisiyle bir döneme damgasını vuran Polat Alemdar karakterini canlandıran Necati Şaşmaz son haliyle gündeme oturdu.

Kurtlar Vadisi'nin Polat’ı Necati Şaşmaz'ın son hali gündem oldu!

Uzun süredir ekranlardan uzak olan Şaşmaz sosyal medya hesabından yeni bir paylaşımda bulundu. Instagram'ı aktif kullanmayan isimlerden olan Şaşmaz'ı görenler, "Kaç yaşındasın usta, yıllar acımamış" , "Yaşlanmışsın" gibi yorumları yaptı. Kurtlar Vadisi dizisinde canlandırdığı Polat Alemdar karakteriyle hafızalara kazınan Necati Şaşmaz son haliyle sosyal medyayı salladı..2022'nin kasım ayında katıldığı programda uzun süredir konuşulan 'Kurtlar Vadisi yeniden başlayacak' iddialarına da açıklık getiren oyuncu, "Şu anda hazırlık içerisindeyim. Sanırım Ocak ayını görürüz başlamak için" diyerek sevenlerini heyecanlandırmıştı.

POLAT ALEMDAR'A YORUM YAĞDI
Necati Şaşmaz şimdi de son haliyle dikkat çekti. Gözlerden uzak yaşamaya tercih eden Necati Şaşmaz'ın son haline "Yıllanmış şarap gibisin", "Kral yaşlanmışsın", "Polat senin de saçlar beyazladı" yorumları geldi.

İşte son hali…

kurtlar-vadisinin-polati-necati-sasmazin-son-hali-gundem-oldu.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler