Trabzon'da BLUES coşkusu!

Blues müziğinin sevilen isimleri, 20. Efes Pilsen Blues Festivali kapsamında Trabzonlu müzikseverlerle buluştu. Zorlu Grand Otel'deki konserde ''ateşli ve yetenekli bir blues müzisyeni'' olarak müzikseverlerin belleklerinde yer alan Shemekia Copeland, fol

Trabzon'da BLUES coşkusu!
Blues müziğinin sevilen isimleri, 20. Efes Pilsen Blues Festivali kapsamında Trabzonlu müzikseverlerle buluştu.

Zorlu Grand Otel'deki konserde ''ateşli ve yetenekli bir blues müzisyeni'' olarak müzikseverlerin belleklerinde yer alan Shemekia Copeland, folk ve delta-bluesun önemli ismi Terry Evans, blues dünyasının çok yönlü sanatçısı ve hayranlarının ''Master Showman'' olarak taçlandırdığı Ray Schinnery sahne aldı.
Festivalde ilk önce Ray Schinnery ve Terry Evans, blues müziğinin eşsiz tınılarını Trabzonlularla buluşturdu.

Daha sonra sahne alan Shemekia Copeland da seslendirdiği parçalarla unutulmayacak bir gece yaşattı.

Seyircilere, bazı Türkçe kelimelerle hitap eden Copeland, büyük alkış aldı.
Antalya'da başlayan Konya, Kayseri, Girne, Mersin, Adana, Gaziantep, Diyarbakır, Malatya, İstanbul, Çanakkale, Balıkesir, Bursa, Kocaeli ve Edirne'nin ardından Trabzon'da devam eden ''Efes Pilsen Festivali 20'', Ankara, Eskişehir ve Denizli'de gerçekleştirilecek konserlerin ardından İzmir'deki finalle sona erecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Kültür/sanat