Kral 101 Okey: Okey Dünyasına Yeni Bir Soluk

Ağustos 2021'de geliştirici ekip Magic Square, küresel oyun pazarı için oyun geliştirmeye ve dağıtmaya başladı.

Kral 101 Okey: Okey Dünyasına Yeni Bir Soluk

Türkiye mobil oyun pazarında da ilk oyunu olan Kral 101 Okey’i yayınladı ve oyun çok ses getirdi.

Oyuncular tarafından oldukça başarılı bulunan ve sevilen oyun, geliştirici ekibi de bu noktada oldukça mutlu etmiş gibi görünüyor. Bir zamanlar kahvehanelerde oynanan oyun; Kral 101 Okey ile artık ceplerimizde taşındı. Arkasında oldukça başarılı bir geliştirici ekibin yer aldığı oyun, aldığı yeni güncellemeler ile günden güne çok daha iyi bir hale geliyor ve her güncellemeyle birlikte oyuncularına yeni özellikler sunuyor. Kral 101 Okey’de oyuncuları bekleyen özelliklerden bazılarına gelin birlikte göz atalım:

Benzersiz 101 Okey Oyun Deneyimi:

Oyuncuların okey deneyimini bir üst seviyeye taşımayı hedefleyen oyunda: Kız Kulesi’ne bakan boğaz manzaralı oyun odaları yer alıyor. Buna ek olarak eğlenceli oyun içi öğeler ve farklı animasyonlar da oyun keyfinizi katlayacak diğer öğeler olarak dikkat çekiyor.

Kral 101 Okey: Okey Dünyasına Yeni Bir Soluk

3 Boyutlu Gerçekçi Oyun Odaları:

Daha gerçekçi ve akıcı bir oyun deneyimi için özel olarak tasarlanmış 3D okey odalarında diğer oyunculara veya arkadaşlarınıza karşı oynarken sohbet edebilirsiniz. Diğer oyunculara fiş, elmas veya diğer hediyeleri göndererek 101 Okey deneyiminizi daha keyifli hale getirebilirsiniz.

Sonsuz Ödüller ve Hediyeler:

Kral 101 Okey'de çeşitli ödüller ve hediyeler sizleri bekliyor. Kral 101 Okey oynamaya başlayarak benzer rekabetçi oyunlara kıyasla daha fazla fiş ve elmas kazanabilirsiniz. Günlük giriş ödüllerine ek olarak, aşağıdakiler de dahil olmak üzere çeşitli şekillerde oyun içi ödüller kazanabilirsiniz: Kazanmak için Paylaş, Kazanmak için Davet Et, Özel Gün Hediyeleri, Etkinlik Ödülleri ve çok daha fazlası.

Türkiye’nin en çok sevilen 101 okey oyunu Kral 101 Okey’i aşağıda bağlantılar yardımıyla Android ve IOS işletim sistemine sahip akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz şekilde indirerek hemen oynamaya başlayabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem