Kızılcık Şerbeti setinde ortalık birbirine girdi! Kendi kuaförünü istedi

Sezon başından beri fırtına gibi esen ve iki farklı kültürden insanların evlilikleri sonucu aile çatışmasını anlatan Kızılcık Şerbeti dizi setinde kriz çıktı. Kaprisli tavırları sebebiyle sık sık sorun çıkardığı söylenen başrol oyuncusu Evrim Alasya, iddiaya göre kuaför sebebiyle seti birbirine kattı.

Kızılcık Şerbeti setinde ortalık birbirine girdi! Kendi kuaförünü istedi

Kızılcık Şerbeti isimli dizideki Kıvılcım karakteriyle dominant bir rol üstlenen Evrim Alasya hakkında şoke eden bir iddia ortaya atıldı. Farklı kültürden iki ailenin birbirleriyle olan zoraki ilişkilerini anlatan dizinin setinde oyuncu Evrim Alasya krize neden oldu. İddiaya göre soruna neden olan konu Evrim Alasya’nın ısrarla kendi kuaförünü istemesi oldu. 

KENDİ KUAFÖRÜ GETİRİLMEYİNCE ORTALIĞI BİRBİRİNE KATTI
Barış Kılıç, Evrim Alasya, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Müjde Uzman, Doğukan Güngör ve Settar Tanrıöğen gibi isimlerin yer aldığı Kızılcık Şerbeti setinde ortalık karıştı. Kızılcık Şerbeti'nin Kıvılcım'ı Evrim Alasya seti birbirine kattı. Farklı kültürlere sahip olan iki ailenin hayatına odaklanan dizinin setinde Alasya kriz çıkardı. İddiaya göre uzun süredir kaprisleriyle ekibi bıktıran Evrim Alasya, dizi ekibinin ayarladığı kuaförü beğenmedi ve kendi özel kuaförünü sete getirmek istedi. Ancak yapım şirketi, masrafı karşılamayacağını belirtince duruma sinirlenen Evrim Alasya, iddiaya göre set ve yapım ekibine küfürler yağdırdı.

Kızılcık-Şerbeti-setinde-ortalık-birbirine-girdi!-Kendi-kuaförünü-istediKızılcık-Şerbeti-setinde-ortalık-birbirine-girdi!-Kendi-kuaförünü-istedi

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Magazin